Toine Verdick

NN Marathon Rotterdam

Nog 172 dagen te gaan

Ruim 10 jaar geleden liep ik mijn eerste loop tijdens een hardloopevenement. Een 5km loop in het dorp van mijn ouders. Sindsdien ben ik verkocht aan de sport. Een sport waarin ik continue uitdagingen vond door continue afstanden te lopen en daarna mijn tijden te verbeteren. Dit resulteerde erin dat ik in 2018 mijn eerste marathon heb gelopen. In Rotterdam liep ik mijn eerste 42 kilimoter en 195 meter in een tijd van 03.37h. Een fantastische ervaring die ik begin dit jaar heb overtroffen door in Parijs mijn tweede marathon te lopen en mijn tijd met 23 minuten te verbeteren. 

Maar daarna was ik mijn motivatie totaal verloren. Ik had elke afstand die ik kon bedenken gelopen, een tijd op de marathon gelopen waar ik onwijs blij mee ben, wat wil ik nog meer? 

Die vraag kan ik beantwoorden door mijn derde marathon te lopen voor het KWF. Via deze weg wil ik geld inzamelen voor kankeronderzoek en op die manier mijn steentje bijdrage aan deze vreselijke ziekte. 

 

Ik zal regelmatig een berichtje posten over mijn trainingstraject en om iedereen een shout out te geven voor zijn of haar donatie. 

De eerst s.o gaan uit naar mijn neefje Mees en nichtje Emmelie laughing

 

Ik ren tegen kanker tijdens de NN Marathon Rotterdam

Ik doe mee om geld op te halen voor kankeronderzoek. Geld dat heel hard nodig is, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: thanks en tot in Rotterdam!

#demooiste

My Achievements

Top 100 behaald

Thank you to my Sponsors

Gerrit En Marja Verdick
Donated 50

Marita Verdick
Donated 25

"Heel veel succes met trainen! En ik zal je aanmoedigen in Rotterdam :)"

F. Van Dam
Donated 20

Marianne Bol
Donated 19

"Succes, mooie uitdaging!"

Jadi
Donated 15

"succes👍🏻👍🏻👍🏻"

Anonymous
Donated 10

"Toine heel veel succes!!!!!!!!"

Mees Campagne
Donated 10

"Zet hem op Toine! Ik zal weer juichen bij de Erasmusbrug ."

Emmelie Campagne
Donated 10

"Ik hoop dat ik dan al kan juichen! Ik zal sowieso oefenen. Zet hem op!"