Tom van der Wal

Huis in actie

Ik kom in actie voor het inloophuis Medemblik

Inloophuis Medemblik door corona  te weinig inkomsten

Het inloophuis wordt jaarlijks gefinancierd door sponsoren, giften van bewoners, de gemeente Medemblik, betrokken particulieren en div sportverenigingen.

Door de CORONA konden veel evenementen helaas niet doorgaan. Zoals de SAMENLOOP VOOR HOOP  in Abbekerk, MIRANDAMANIA en diverse plaatselijke sportieve sponsor initiatieven. Belangrijke sponsors.

Het inloophuis is een onmisbare plek voor mensen die te maken hebben met kanker. Een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden. Dit doen we met behulp van behoeftegerichte activiteiten, want ieder mens is anders.

Het mag niet zo zijn, dat CORONA/COVID  het einde zou betekenen van het inloophuis Medemblik.  Juist nu, kunnen we giften van particulieren, bedrijven en  fondsen heel goed  gebruiken!

En niet in de laatste plaats jouw hulp Wil je je ook inzetten met een zelf bedachte actie? Meld je aan als teamlid!

My Achievements

Actiepagina gemaakt

Foto's toegevoegd

E-mails verstuurd

Aan eigen actie gedoneerd

Streefbedrag behaald

Streefbedrag verhoogd

Top fondsenwerver

Gedeeld op social media

Donateurs bedankt

My Updates

KWF kankerbestrijding zet zich in voor de Inloophuizen

Friday 25th Sep

KWF kankerbestrijding weet hoe belangrijk inloophuizen zijn en faciliteert dit  SPONSOR PLATFORM. Bedragen gestort op onze eigen pagina komen voor 100% rechtstreeks bij het inloophuis Medemblik terecht. Dat juist KWF zich achter de inloophuizen stelt geeft niet alleen vertrouwen, maar geeft ook het belang aan van wat inloophuizen kunnen betekenen voor de patiënten en hun naasten. Achter kanker zit altijd een patiënt, een mens geconfronteerd met een ernstige ziekte. De inloophuizen geven daarin steun, begrip en goede raad.

Ben jij ons nieuwe teamlid?

Friday 25th Sep

Om de actie te laten slagen, is de inzet van vrijwilligers noodzakelijk. Enthousiaste mensen, die zich willen inzetten voor Inloophuis Medemblik Belangrijk. Je kan daar zeker in iets in betekenen door een sponsor initiatief op te starten om zo geld te verzamelen voor het Inloophuis Medemblik. Elk bedrag is welkom. Je kan b.v. cupcakes verkopen,  je sportvereniging een event laten starten. Zelf hebben we een popcorn en suikerspin machine die je mag gebruiken. Heb je (nog) geen idee? Wij hebben er heel wat voor je. Meer weten? Bel 0657343224, of stuur een mail naar info@inloophuismedemblik.nl

Thank you to my Sponsors

50.4

rob geen faaym

100.4

Tom Wal