Walk for Life

By Wim Boessenkool Join Me

Onzekerheid.

Beste lezer,

onzekerheid is iets wat iedereen kent. Het in het ongewisse blijven van zekerheid is iets wat er eigenlijk bij hoort, immers je weet nooit wat de dag van morgen gaat brengen. Toch sta je daar niet bij stil. Zo anders is dat bij mij. Het afgelopen jaar is het leven naar iedere controle toe. De controles worden iedere 3 maanden uitgevoerd en daar leef je naar toe. Bij iedere controle weet je dat het misschien anders is dan wat je voor ogen hebt. Zo gingen de bloedwaardes het afgelopen jaar mooi naar beneden zoals de specialist je dat ook voor ogen had gesteld. Tot 31 Januari....Bezoek huisarts om de uitslag te horen. Het ontzettende teleurstellende bericht dat je PSA meer als verdubbeld is. Aangezien het voor het weekend is stelt ze voor om te kijken of er op dit moment bij de uroloog plaats is. En jawel dat is er. Direct door naar het ziekenhuis. Met een flinke domper op zak gaan we. Het gesprek met de uroloog is wellicht iets opbeurend maar we staan nu toch weer voor een aantal scans. Zo zal er half maart een diagnostisch en psma pet scan worden uitgevoerd. Een hele middag in het ziekenhuis en zoals ik al eerder schreef helemaal weer in plakjes worden opgedeeld. Janneke kan deze middag slechts van de zijlijn toekijken. Omdat ik licht radioactief ben mag ze hier niet bij aanwezig zijn. Na deze scans wordt het een hele week duimen draaien voor een goede uitslag. 

Ondertussen draait hier de toko 'gewoon' door. De kinderen gaan naar school, Janneke is naar het werk en ik sport, werk en kook. Iets wat Janneke uiteraard ook doetsmile. Bij de pakken neer zitten waren we niet van plan. 

Ik heb bij de foto gallerij nog enkele foto's toegevoegd. Hier zie je de hormooninjectie die vorige week weer is geplaatst. 

Tot volgende week!

ZWEET!!

Zolas ik eerder schreef ben ik dus vorig jaar begonnen met een hormoonkuur. Aangezien prostaatkankercellen beter gedijen in een omgeving met veel testosteron, dat wat ons mannen mannelijk maakt, wordt dat met deze kuur omlaag gehaald naar het absolute nulpunt. Het woord kuur is eigenlijk niet goed aangezien ik van deze hormonen niet meer af kom. Het effect van deze hormonen was vorig jaar bij de eerste controle direct zichtbaar in de waarde van mijn bloed. De PSA die bij de eerste artsen controle 86 was, 3 maanden later is die gezakt naar 4.7. Om niet in al te moeilijke medische details te gaan treden, kortweg gezegd mijn mannelijkheid is langzaam aan het verdwijnen. Dat heeft niet alleen effect op mij maar ook direct op Janneke. Door het verdwijnen van testosteron, verdwijnt ook een stuk genegenheid naar de ander. Daar kan geen blauw pilletje iets aan doen helaas.

In het afgelopen jaar heb ik dus enkele van deze hormooncapsules toegediend gekregen. Iedere 3 maanden ga ik op controle en wordt er weer een capsule geplaatst. 

Nu heb ik vandaag de titel "zweet" erbij gezet. Want dat kan ik tegenwoordig heel goed: ZWETEN. Niet alleen tijdens mijn spinningles maar ook zo uit het niets. Zoals een vrouw dat heeft in de overgang heb ik dat nu dus ook. Een bijwerking van de hormonen. Krijg je er gewoon bij. Zo'n opvlieger voel ik aankomen. De warmte stijgt vanuit je tenen omhoog om vervolgens enkele minuten aan te houden. Zweet van top tot teen. Ik ga ook bewust soms naar buiten om letterlijk en figuurlijk af te koelen. Het is net als de sauna. Dat gevoel dat je krijgt als je buiten loopt. Als dat dan vervolgens voorbij is trek ik mijn vest weer aan want dan krijg ik het weer koud. 's Nachts is dat ook heel aangenaam. Soms word ik er wakker van en dan worden de dekens teruggeslagen, benen buiten het bed, wapperen met de dekens. De frequentie van die zweetaanvallen is ongeveer 2 a 3 keer per uur. 

Er zijn nog tal van andere bijwerkingen van dit hormoon, maar dat zijn over het algemeen geen zichtbare bijwerkingen. Wel is er een bijwerking die wel zichtbaar is en waar ik ook wel een beetje van baal. Gewichtstoename. Hoewel ik gelukkig nog wel wat kan hebben is er het afgelopen jaar toch zo'n 7 kg bij gekomen. Het zit dan ook nog eens allemaal net boven mijn broeksriem. Dus ja een lekkere strakke sixpack is er wellaughing, maar is een beetje verstopt. 

Dat was het weer voor nu, de volgende keer meer. Zet de URL in je favorieten en blijf zo af en toe kijken op dit blog. Het kost je maar 1 klik. 

Gr., Wim

 

Wim in actie voor het KWF!

Beste lezer!

Jaja, ik aan de blog. Dat ik dat ooit nog eens zou doen zeg. Maar ik heb er een goede reden voor. Dat hij dan ook op de pagina van het KWF staat is dan ook niet zo verwonderlijk. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik heb uitgezaaide prostaatkanker.

Velen van u weten wie ik ben. Maar ik zal mezelf nog even voorstellen voor diegenen die dat niet doen. Ik ben Wim. Getrouwd met Janneke. Samen hebben we 2 schatten van kinderen, Joost(15) en Femke(12). Ik ben 51 jaar en werkzaam bij de Regionale Ambulance dienst Midden West Brabant. Ik werk als verpleegkundige op de ambulance. Niet te verwarren met een ambulance verpleegkundige die zichzelf heeft gespecialiseerd. Ik vervoer samen met mijn chauffeur uiteraard, patienten met een lage complexiteit van A naar B en soms ook direct weer terug. Janneke is IC/SEH verpleegkundige dus er gaan nog wel eens wat medische termen over tafel hier. Femke en Joost zitten beide op het voortgezet onderwijs. Beide op RSG 't Rijks in Bergen op Zoom. 

 

Even terug naar hoe het begon.

Het is december 2018. Ik loop al geruime tijd rond met pijn in mijn linker grote teen. De nagel is ingegroeid tot in het vlees en geeft regelmatig veel pijn en is ontstoken. Steeds maar weer vooruit geschoven omdat ik wist, dat wordt een extractie. Nou en aangezien ik die regelmatig gezien had op mijn werk bij defensie had ik zoiets laat maar.... Maar dan toch maar eens naar de huisarts. Maandag de 17e december was het dan zover. Dokter ik heb last van mijn teen. Duidelijk deze is flink ingegroeid. Nee, geen extractie gewoon eens flink langs de pedicure. Prima! Oh ja en dokter, ik heb het idee dat ik niet goed kan uitplassen. Ik ga te vaak met te kleine beetjes. Mmmmm...zal ik je doorsturen naar de uroloog? Als verpleegkundige denk je dan...ik kan natuurlijk ook even bloed laten prikken, psa controle en even de vinger over de prostaat laten glijden (ok even de term : rectaal toucher). Voelt wat hard aan volgens de huisarts. Met een lab briefje weer naar buiten gestapt om 4 dagen later het bloed te laten prikken. 's Middag werd ik al gebeld door de huisarts. Psa is veel te hoog, 86. Een normale waarde is als tie onder de 3 is. Diezelfde dag nog wordt een afspraak gemaakt bij de uroloog. Direct na de kerst zijn er biopten genomen en de 28e december wist ik al hoe laat het was. Vervolgens 31 december het slecht nieuws gesprek. In 1 klap is mijn leven niet meer hetzelfde. Ik ga vanaf nu door het leven als kanker patiënt. Maar hier beginnen de zorgen niet af te nemen. Want ja, zijn er uitzaaiingen ja of nee. PSMA pet ct scan gaf hier meer info over. 14 Januari een hele middag onder de pannen met een radio actieve stof in je lijf om vervolgens een half uur lang in plakjes in beeld te worden gebracht. Wat een ellende zo'n tunnel zeg. Heb er wel een beetje een tunnelsyndroom aan overgehouden moet ik zeggen. Enkeled agen later komt dan het beangstigende woord eruit. Ja het is niet alleen beperkt tot je prostaat. Uitzaaiingen in je bekken en in je buik langs de grote vaten. Ook wordt er direct bij vermeld dat het niet operabel is. Vanaf dat moment weet je dat je leven een drastische wending zal krijgen. 

In deze begin periode was ik nog gewoon aan het werk. Ik had zoiets van: op de bank hangen kan altijd nog. 1 Februari ben ik de ziekte wet ingegaan want er komt nog genoeg aan de komende weken. Het hele traject is als een sneltrein, je stapt in en af en toe stopt deze trein om te vertellen dat je erop dit station nog niet uit hoeft. Vervolgens dendert deze trein verder. Terug kijkend op het afgelopen jaar is het voorbij gevlogen. Vanaf februari volgden bezoeken aan de radiotherapeut, uroloog en Zuid West Radio Therapeutisch Instituut (ZRTI). In deze periode heb ik gedaan wat ik al die tijd al deed en dat was spinning les geven bij sportschool Dinami. Vanaf Maart ben ik dan ook begonnen aan een reeks van 36 bestralingen. Ik heb geen moment klachten gehad van deze bestralingen. Iedere ochtend ging ik om half 8 met de taxi naar het ZRTI. Ik aangegeven om 's ochtends vroeg te willen zodat ik de rest van de dag tijd voor mijzelf had. Sporten, eten koken, wassen en strijken. Ik leek wel een huisvrouw. Woensdag en vrijdag ochtend gaf (en geef nog steeds) spinningles. Na die 36 keer wilde ik toch wel weer heel graag aan het werk. Maar dat heeft toch nog wel een tijdje geduurd. Eerst maar een lekker op vakantie en daarna weer rustig aan het werk. Gelukkig heeft dat geresulteerd in terug keer in het werkende leven. Op dit moment werk ik 32 uur. Ik voel me goed en er zijn wel ontwikkelingen maar voor nu is het even genoeg denk ik.

 

Gr. Wim

 

Ik kom in actie tegen kanker

Ik kom in actie om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Op dit moment ondervind ikzelf de gevolgen van prostaatkanker. Nu ga ik komende zomer de Nijmeegse vierdaagse lopen. Ik vraag u om mij te sponsoren.  Namens mij en KWF: dankjewel!

Thank you to my Sponsors

Annemarie & Renata
Donated 100

"Wat super goed en positief dat je deze uitdaging aangaat! Dit keer niet met een rugzakje met 15 kg maar met een veel zwaardere last.... Zet em op lieverd!"

Familie Helmons
Donated 100

"Beste Wim, zet hem op en loop veel geld bij elkaar. En haal dat kruisje maar op."

Ewald V.
Donated 70

"Respect!"

Jan En Carla Baartmans
Donated 50

"Succes Wim⚠️"

Anonymous
Donated 50

Rudi&juul
Donated 50

"Respect! Knap hoe jullie hier mee om gaan! Veel succes in Nijmegen! XXX"

M’s Beauty
Donated 50

Marco Marloes Feijtel
Donated 50

Anonymous
Donated 50

Anonymous
Donated 50

Wim Boessenkool
Donated 50

Jos En Annie Van Der Zande
Donated 50

"Hartstikke veel succes Wim,"

Willy Nijhuis
Donated 50

"Beste Wim Fantastisch dat je dit doet. Denk wel aan jezelf en je energiereserves. Liefs Willy"

Edwin & Barbara Roelse
Donated 50

"Kanjer! Ik ben nu al trots op je!"

Ingrid
Donated 50

"Wim & Janneke, we denken aan jullie. Veel succes met geld inzamelen. Veel sterkte met terug onzekerheid. Veel kracht gewenst voor wat nodig is. Liefs Vincent & Ingrid."

Arieke Knook
Donated 50

"Lieve Wim, zo trots op jou!! Hoe je hier mee omgaat, hoe je toch vooruit kijkt, plannen maakt... blij dat je mijn collega bent."

Medical Events Nl
Donated 50

"Mooi om te zien en te lezen hoe je een enorme tegenslag ombuigt naar iets bijzonders"

De Groentjes
Donated 50

"Lieve Wim, kanjer, een mooie blog en helaas waar. Je ervaart de ziekte en pakt veel mooie momenten. Wij hopen dat er een medicijn op de markt komt die jou samen met je top vrouw Janneke en de kids en ons een lange tijd van elkaar kan laten genieten💚. Kanjer succes met lopen💋"

Alie En Gert Boessenkool
Donated 40

"Zet hem op Wim ie kunt het."

Anonymous
Donated 40

Janneke Laban
Donated 40

"Ik ben supertrots op jou lieverd! Heel veel succes! Jij kunt dit!"

Gerba Buunk
Donated 30

"Beste Wim, Top dat je mee doet. Met jouw conditie moet dat lukken 💋"

Kenneth, Miranda & Jelte
Donated 30

"Wim, succes met de voorbereiding voor de Vierdaagse!!"

Anna Marie Bom
Donated 28

"Succes Wim. Dat wandelen moet je gaan lukken."

Daniëlle Van Leeuwen
Donated 28

Anonymous
Donated 28

"Ongelofelijk knap Wim hoe jij je hier met je gezin doorheen slaat, wat een wilskracht! Daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen. Heel veel succes gewenst met de voorbereidingen voor de Vierdaagse. Ik heb hem zelf lang lang lang geleden in 1999 gelopen en dat was een geweldige ervaring. Zet 'm op!"

Esmee 't Hart
Donated 28

"Super Wim. Topper ben je"

Nicole Michielsen
Donated 28

"Veel succes met je actie en de voorbereiding op de vierdaagse!"

Linda Dubbeldam
Donated 28

Ineke Laban
Donated 28

"Succes"

Elsa Schransmans
Donated 28

"Succes Wim. Top!!"

Ronald Willems
Donated 28

"Heel veel succes Wim 👊🏼👊🏼"

Rita
Donated 25

"Bewonderingswaardig hoe jij en Janneke hier mee omgaan. Veel succes."

Anonymous
Donated 25

Anonymous
Donated 25

"Succes Wim je bent een doorzetter"

Jeanette Verdonk
Donated 25

"Veel succes Wim , in alle opzichten 💪"

Bas,claudia En Emma Van Der Wegen
Donated 25

"Zet hem op Wim😘"

Anneke En Frank Ouwerkerk
Donated 25

"Lieve Wim, wat ben je toch een kanjer! We wensen je heel veel succes en hopen dat je veel geld zal ophalen! Liefs Frank Anneke en Bart 😘"

Hilda Pijpers
Donated 25

"Goede actie!! Heel veel succes met de voorbereidingen 💪💪"

Jos Huisman
Donated 25

"Steun vanuit een RAV collega!"

Nathalie De Nooij
Donated 25

"Heel veel succes Wim 🍀. Je bent een held"

John En Andrea Brugman
Donated 25

"Alle bewondering hoor! Janneke en jij zijn toppers😀"

Janina Sakko
Donated 25

"Heel veel succes! Zet hem op!"

Angélique Dekkers-van Aert
Donated 25

"Mooie actie, jij kunt dit 💪! Veel liefs."

Fam. Den Brinker
Donated 25

"Veel succes, Wim. En houd je positiviteit vast!!"

Arco En Ellis
Donated 25

"Succes, met alles! 🍀"

Roelien Jonkman
Donated 25

Korien De Hoog
Donated 25

"Respect Wim !! Je bent een topper, wat ook geldt voor Janneke. Veel succes alvast, we gaan je zeker volgen en aanmoedigen 👊."

Chris & Lineke
Donated 25

"Succes met de voorbereiding en het lopen!!!"

Kees Den Hollander
Donated 25

Sandra Damme
Donated 20

"Zet hem op Wim!"

Jeroen En Yvonne Karstens
Donated 20

"Heel veel succes 😉"

Anonymous
Donated 20

"Mooi dat je dit doet Wim, zeker steun ik je daarin.. liefs Alice xx"

Ben-herm & Jeltje Nijhuis
Donated 20

Ellen En Ivor
Donated 20

"Succes Wim"

Anonymous
Donated 20

Simone Nieuwenhuijze
Donated 20

"Succes Wim!! Walk for life! Je bent een topper!"

Nella Den Hollander
Donated 20

"Lieve Wimpie, respect voor de (wandel)tocht die jij zo moedig ondergaat ! Zet m op, liefs voor J en de kids.."

Frank En Jacqueline Hommel
Donated 20

"Wim, zet hem op, we wensen je heel veel succes 🍀"

Marcia Stolmeijer
Donated 20

Marjolijn Heezen
Donated 20

"Heel veel succes Wim!"

Ilonka Leenders
Donated 20

"Je bent een kanjer, lieve Wim! Positief blijven, dat is je kracht💪🏻!!! ♥️"

Pieter & Jacqueline Kramer
Donated 20

"Succes Wim!!🚶🏽"

André Van Westen
Donated 20

Anonymous
Donated 20

"Heel veel succes!!"

Marjolein Van Eekelen
Donated 20

"Wim, je bent een topper!!"

Jolanda Van Schijndel
Donated 19

"Hoi collega, ik ken je niet persoonlijk, maar je bericht greep me aan. Het minste wat ik kan doen is doneren! Zet ‘m op, super dat je dit doet!"

Clarissa Verhoeks
Donated 19

"Goed bezig Wim!! We zijn trots op jou!! Veel liefs van Bart en Clarissa😘"

G. Van Duijn
Donated 19

"Sterkte en succes"

Fred Schoonen
Donated 15

"Heel veel succes !!"

Herma Bosma
Donated 15

"Zet ‘m op Wim 👍🏻👍🏻👍🏻"

Wim En Riet Houtepen
Donated 15

"Wim je bent een kanjer. Veel succes met de Vierdaagse in Nijmegen."

Erik Bosma
Donated 15

"Heel veel succes Wim met de Vierdaagse loop, gaat je lukken goozert 👍"

Jos Boke
Donated 15

"Wat een verhaal Wim, Heel veel sterkte."

Brigitte Sins Sins
Donated 15

"Kanjer💋🥰"

Anonymous
Donated 15

Hans & Julia
Donated 15

"Heel veel succes Wim! 💪"

Sander Goorhuis
Donated 15

"Wim, heel veel succes met de voorbereidingen voor de vierdaagse."

Elsa Roozeboom
Donated 15

Michele Van Ierland
Donated 15

"Respect!! zet hem op Wim!"

Ilona Bulte
Donated 10

"Zet'um op Wim!!"

Debbie Van Riet
Donated 10

"Mooie uitdaging!! Succes met de weg er naartoe!"

Els Van Elzakkers
Donated 10

"Heel veel succes Wim super knap dat je dit doet."

Anja Van Altena
Donated 10

Olav En Carolien Dubbelman
Donated 10

"Mooie actie pagina Wim👍🏻"

Miranda De Raadt
Donated 10

"Zet m op win heel veel succes Bob en Miranda"

Linsey Ackermans Schoonen
Donated 10

"Ik vind je een kanjer wim en zo ook je gezin!!"

Mirande Zaalberg
Donated 10

Cynthia Van Der Meijs
Donated 10

"Heel veel succes!!"

Werner De Graaf
Donated 10

"Wim, oude veteraan, zet hem op. Super actie en respect hoe jullie ermee omgaan"

Patricia Van Der Broek
Donated 10

"“Ik heb mijn potje met vet!...” 🎼 Suc6!! Wim"

Joyce Meuwese
Donated 10

"Succes wim"

Ankie Van Hoof
Donated 10

"Zet ‘m op Wim!!"

Anonymous
Donated 10

"Je bent een echte topper Wim!!!!"

Patrick Moerland
Donated 10

"Heel veel suc6 en heel veel beterschap !!! 💪💪"

Maaike
Donated 10

"Heel veel respect! Succes Wim!"

Joyce Van Den Dungen
Donated 10

"Succes Wim!"

Marga Mulders
Donated 10

"Geweldig dat je dit doet Wim. Succes en geniet ervan!"

Collin Franken
Donated 10

Vanessa Dijkers
Donated 10

Familie Teuling
Donated 10

"Respect Wim! Natuurlijk willen we jou sponsoren en supporten!!Go for it!!!"

Corine Van Engelen
Donated 10

"Beste Wim, geraakt door je bericht op Ambupoint wil ik je hierbij sponsoren voor je 4-daagse. Succes en geniet!"

Brenda Van Lieshout
Donated 10

"Respect ❤️"

Laura Van Well
Donated 10

Gijs Van Den Bersselaar
Donated 10

"Wim, Heel veel succes met de vierdaagse, Zet um op! Gr Gijs en Ingeborg"

Natasja En Erwin Nelen
Donated 10

"Topper !!!!"

Wendy Bohlander
Donated 10

Christiaan En Laura
Donated 10

"Succes Wim, groeten Laura en Christiaan"

Patricia Lichtendonk
Donated 10

"Succes Wim!!"

Chris Boonman
Donated 10

"Mooie uitdaging, zet hem op 💪💪🍀"

Astrid Van Wensen
Donated 10

"Veel succes Wim! Je bent een topper!"

Ilse Dierckx
Donated 10

"Zet em op Wim!"

Leon
Donated 10

"Zet ‘m op, Wim! 💪🏻"

Jessica Van Engelen
Donated 10

"Succes Wim!"

Tamara Wildhagen
Donated 10

"Wát een verhaal, veel respect voor je! Zet hem op tijdens de Nijmeegse vierdaagse."

Annemiek Van Sprundel
Donated 10

"Zet hem op Wim!"

Lucien Loon
Donated 10

Tracy Louter
Donated 10

Karin Pietjouw
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Angelique Van Spaandonk
Donated 10

"Heel veel succes dappere en positieve man! Respect! Groetjes Angelique AkV TSZ"

Anonymous
Donated 10

The Van Herk
Donated 10

Theo Van Rosmalen
Donated 10

"Wim je vandaag leren kennen en onder de indruk hoe positief je in het leven staat!"

Marion Loeff
Donated 10

"Heel veel succes in Nijmegen Wim. Topper dat je dit gaat doen!!"

Natasja Smout
Donated 10

"Wat ben je toch een sportieve kanjer!! Trots op jouw kracht en doorzettingsvermogen 💪👊"

Wies Noordijk
Donated 10

"Fantastisch doel Wim, succes"

Els En Lies Dekkers
Donated 10

"Super,super ,"

Anonymous
Donated 10

"👍"

Jeannine De Nijs
Donated 10

"Trots op jou 😘"

Diane Rikkers
Donated 10

Wendy Luijsterburg
Donated 10

"Heel veel succes Wim,🍀 je bent een kanjer💪🏻"

Marcel En Simone Van Zoelen
Donated 10

"Mooie en knappe actie. Sterkte Wim en Janneke en kids."

Anonymous
Donated 10

Yvonne Van Persie
Donated 10

"Wat een verhaal Wim. Ongelooflijk knap jouw positiviteit, een voorbeeld voor velen. Zet hem op!"

Nathalie Stegink
Donated 10

"“ Life is like, riding a bicycle, to keep your balance you must keep moving” Veel succes Wim!"

Amanda Koen
Donated 10

"Sprakeloos Wim....respect voor hoe en wat je doet!"

Arjan Boessenkool
Donated 10

"Goed bezig Wim, succes! 💪🏻"

Anonymous
Donated 10

Mariette Oomes
Donated 5

"Wat een Power Wim 👊🏻 Gaat je lukken zeket met dat sterke gezin van je 👍"

Dick Kaam
Donated 5

Anonymous
Donated 5

Lydia Nooten
Donated 5

"Wim, wij denken aan jou. Wat vind ik jou sterk. Lieve groeten, Jeroen, Lydia (zusje Linsey) Niek en Thijs"

Anja Verbraak
Donated 5

Esther De Waal
Donated 5

"Succes 😀"

Smout
Donated 5

Pauke Kuppens
Donated 5

"Succes Wim!🍀"

J.huybregts Huybregts
Donated 5

"Succes Wim!"

Bram Janssen
Donated 5

"Veel succes Wim, groetjes vanuit Post Haps"

Dion Schepens
Donated 5

"Zet hem op Wim!!!"

Kathelijne Voshol
Donated 5

Richard De Hoogh
Donated 5

"Succes Wim!"

Anonymous
Donated 5

"Top initiatief, Wim! Zet 'm op, het gaat je lukken!!!"

Petra Langenberg
Donated 5

Karin Krijntjes
Donated 5

"Wauw wat bijzonder dat je dit naar buiten brengt, respect! Fijn dat het goede kant op met je gaat en wensen jou en je mooie gezin nog heel veel sterkte en alle geluk 🍀"

Vivianne De Winter
Donated 3

"Succes"

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.