De Voetbal werkplaats

van Wouter Kolthek Word lid van mijn team

Samen voetballen en geld ophalen voor kankeronderzoek!

Meerdere mensen binnen De Voetbalwerkplaats hebben mensen verloren aan kanker. Wij hebben besloten om het jaar 2020 te gebruiken om met elkaar geld in te zamelen. Dit doen wij door wedstrijden te spelen tegen organisaties en bedrijven. Naast dat wij met De Voetbalwerkplaats met hen voetballen vragen we aandacht voor onze actie en vragen we hen om geld te doneren.

 

De Voetbalwerkplaats is een leer,-werklocatie voor mensen uit kwetsbare doelgroepen.

Wij werken, trainen en leren samen. Naast het onderhoud verzorgen van een sportcomplex bij een sportvereniging spelen wij samen voetbal.

Geld ophalen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor mij en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Namens mij en KWF: dankjewel!

Mijn donateurs

Wouter Kolthek
doneerde 150

Willie Onderstal
doneerde 10

Anoniem
doneerde 2

KWF KankerbestrijdingKanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.