Zeeland in actie!

KWF Thuismarathon

Zeeland in actie

Zeeuwen hebben een groot hart en steunen al jarenlang KWF. Nu grote evenementen zoals de Delta Ride for the Roses noodgedwongen zijn geannuleerd, vragen wij Zeeland om KWF op een andere manier te helpen. Zoek een leuke eigen uitdaging en ga ervoor! Fietsen, lopen, wandelen, zwemmen of welke actie dan ook. Wees creatief, zoek een uitdaging en steun KWF

Eddie Bogaert, Ming Gilbert en Martin Slingenberg.

Livestream op vrijdag 7 augustus 2020, aanvang 19.00 uur!!!

7 Augustus 2020 is de livestream vanaf de Oostmolen in Kloetinge met vele bekende Zeeuwen zoals Boer Bastiaan met zijn Milou, Boerin Bertie en Elsa van Hermon. Binnenkort maken we meer namen bekend. Een livestream die u niet mag missen. Noteer vast in uw agenda. En doneren voor het goede doel of teamlid worden is nog steeds mogelijk. Zeeland in actie duurt tot 1 september 2020.

Livestream 7 augustus 2020 vanaf 19.00 uur

We gaan een livestream uitzenden vanaf de Oostmolen in Kloetinge met muziek, interviews en natuurlijk bekende Zeeuwen. U hoort meer van ons, dit mag u niet missen.

Teamlid worden?

Sinds 26 mei 2020 hebben we samen bijna €17000,- opgehaald voor het KWF dat dit jaar miljoenen misloopt.  Een geweldig bedrag, maar er is natuurlijk meer nodig om de miljoenen goed te maken, wij zullen dat niet halen.

MAAR, we hebben nog 2 maanden tot 1 september 2020, het einde van onze actie. We willen dan ook iedereen oproepen teamlid te worden, bedenk een individuele actie en schrijf u in als teamlid. U hoeft geen honderden sponsors te vinden. Iedere euro is er één voor het goede doel. En een individuele actie kan van alles zijn, van .. meter rollator duwen, scootmobiel rijden, ramen wassen, wandelen, skeeleren, zwemmen,  ijsjes eten, taart bakken tot ……

Doet u mee?

Natuurlijk is sponseren ook heel fijn, dat kan via https://acties.kwf.nl/fundraisers/Zeelandinactie

Wij, maar ook alle huidige en toekomstige kankerpatiënten zijn u dankbaar!

Martin Slingenberg, Eddie Bogaert en Ming Gilbert.

Willy Verbeek en Eddie Bogaert

In gedachten rijd ik het dorp Ovezande binnen, op zoek naar het adres van Willy Verbeek. Willy is een oud voetballer van V.V. Volharding en hij nam onlangs contact met me op in het kader van “Zeeland in Actie”. “Natuurlijk geef ik je een donatie”, liet Willy als antwoord op mijn steunverzoek weten, “maar dan zou ik het ook wel leuk vinden om samen eens een rondje te fietsen”. De afspraak is toen gelijk gemaakt en vandaag gaat het er van komen. Ik heb eerder begrepen dat Willy zelf niet zo fanatiek meer fietst en dat hij op de fiets van zijn zoon met mij de mooie Zak van Zuid Beveland zal induiken. Ik ben dus voorbereid op een rustig rondje, want de 73-jarige Verbeek zal de straatstenen er toch ook niet zomaar meer uit fietsen, is mijn veronderstelling. Ik kijk raar op als ik de voormalige vleugelaanvaller van Volharding naar buiten zie komen. Mét fiets…..maar wat voor een fiets…een speed pedelec e-bike van uitzonderlijke klasse. Een waarbij je al 30 kilometer per uur rijdt als je met je ogen knippert. Ook als de outfit niet direct super aerodynamisch is, maar bestaat uit een zwarte voetbalbroek en platte gympen. En zo tuffen we van Ovezande via Driewegen en Ellewoutsdijk naar Hoedekenskerke. Willy kletst honderduit, ook tegen de wind in. Het met een kenteken uitgedoste monster op twee wielen kan volgens de voormalige schicht van Ovezande, gemakkelijk 50 kilometer per uur halen. Ik besluit om mijn snelheid tegen de wind in terug te brengen van 30 naar 28, zodat ik ook nog mee kan doen aan het geanimeerde gesprek. De herinneringen aan weleer komen boven drijven, waarbij Willy meer details weet te vertellen over gezamenlijke gebeurtenissen dan dat ik me kan herinneren.
In Kwadendamme besluiten we nog een lusje over Heinkenszand te maken en op de weg naar ’s-Heerenhoek halen we een man in die we eerder in onze herinneringen hadden zien passeren: Nico de Winter tuft op de fiets richting Lewedorp. “Hij gaat daar biljarten”, vertrouwt Willy me toe. Nico draagt een mondkapje, kleur blauw-groen. Dat past prima bij de kleur van zijn ogen.

Bij Het Klompenkot tussen ’s-Heerenhoek en Borssele gaan we even goedemorgen zeggen tegen exploitant Gerard Nagelkerke en trakteert Willy me op een paar heerlijke colaatjes. Gerard is goedgeluimd, alhoewel hij het hele “anderhalve meter gedoe van Rutte” maar dom vindt. Ik snap ‘m wel, de horeca krijgt zwaar voor de kiezen.
Tijdens de onderbreking bij Het Klompenkot betaalt Willy mij zijn donatie met het verzoek om dat door te storten naar “Zeeland in Actie”. Hij geeft 5 euro extra, hij heeft het zo naar de zin. Een mooie man, die Willy Verbeek. De bloedfanatieke en flitsende aanvaller van weleer is een stuk rustiger geworden. Willy zet zich in voor onder andere de voedselbank. In zijn 800 vierkante meter moestuin in Ovezande kweekt hij heel wat groenten voor die belangrijke voorziening. Via de bakker in Ovezande heeft Willy gezorgd dat het overschot van de Ovezandse bakkerij ook bij de voedselbank terecht komt. Mensen als deze Willy Verbeek zijn sieraden in de samenleving. Het is fijn om met deze kanjer rustig wat te drinken, waarna we via Driewegen opnieuw Ovezande aandoen. Ik neem afscheid van Willy, die besluit om toch eens wat meer per fiets De Zak in de duiken. En dat gaan we zeker ook nog eens samen doen. Ik pak na Ovezande nog een extra lusje om aan de geplande 70 kilometer voor vandaag te komen en blijf met mijn gedachten in Ovezande. Bij de voetbalclub en bij de wielerwedstrijden die ik daar aan de microfoon mocht doen. En waar ik zelfs ook nog aan wielerwedstrijden heb deelgenomen. De herinneringen maken me gelukkig. Ik realiseer me dat ik mooie tijden heb mogen meemaken en dat het nu dus ook mooi is om me, net als Willy Verbeek, nu sterk te maken voor een actie voor het goede doel. Zeeland in Actie. 

€15000,-

Begonnen met een streefbedrag van €10.000,- en nu zijn we al aan de €15.000,-. Alle donateurs en teamleden bedankt, geweldig. Maar we gaan door tot . . . . . .

€ 14000 euro !!!

Door alle geweldige teamleden en donateurs zijn we de €14000,- gepasseerd op naar de 15000 en meer?

€ 13000 op naar de . . . . .

Geweldig, we zijn de € 13000 gepasseerd, natuurlijk maakt dit het miljoenen verlies niet goed, maar we zijn er heel blij mee. Iedere euro helpt om kanker de wereld uit te krijgen.

€12.000 en er komt een livestream.

We zijn de € 12.000,- gepasseerd.  Iedere donateur geweldig bedankt. En we hebben nog een nieuwtje. Vrijdag 7 augustus is er vanaf 19.00 uur een livestream vanaf de Oostmolen in Kloetinge. De livestream wordt ons aangeboden door Hofman productions uit Goes.  En natuurlijk is de presentatie in handen van ons teamlid Elsa van Hermon. Tijdens de uitzending zijn bedrijven welkom om hun donatie aan te bieden.

€ 11.000 voor KWF

Geweldige we zijn de €11000,- gepasseerd. Dank aan alle donateurs en teamleden. We hopen natuurlijk op een nog mooier bedrag. 

De €10.000 gepasseerd.

€10.000 euro voor het KWF, ontzettend mooi. Maar we zijn er nog niet, onze actie gaat door tot eind augustus. We zoeken nog steeds teamleden en donateurs. Doet u mee?

Geweldige actie door Remco Wevers.

Vandaag fietste ons teamlid Remco Wevers van Oldenzaal naar Goes. Een geweldige prestatie voor Zeeland in actie. Remco heeft dit gedaan natuurlijk gedaan voor het goede doel, en als een herinnering aan onze ontvallen vriend Theo Schouwenaar. 

Bijna € 9000,-

Ons team wordt steeds groter en beter. We hebben bijna € 9000,- opgehaald, geweldig.  De actie gaat nog door tot eind augustus door. Wij hebben we ons streefbedrag naar boven bijgesteld. Donaties zijn nog steeds van harte welkom, evenals nieuwe teamleden.

Natuurlijk nodigen we bedrijven van harte uit om teamlid te worden. Dat kan op heel veel manieren, zoals een leuke actie, misschien wel een voor het Guinnes Book of records. En natuurlijk gaan wij extra aandacht besteden aan geweldige acties en mooie donaties. Doet u mee?

Eddie, Ming en Martin

Teamleden

Begonnen Eddie, Ming en ik de actie in het zonnetje bij mij in de tuin. We zijn nu al met tien teamleden meer. Geweldig en we weten bijna zeker dat er nog teamleden bijkomen. We zijn al ruim over de 5000,- sponsering. We zijn dan ook heel blij met de actie van onze teamleden en de ontvangen donaties.

Geweldig, over de helft

Geweldig we zijn over de helft van het streefbedrag. Iedereen bedankt dat jullie op welke wijze dan ook meedoen. 

Thank you to my Sponsors

Anonymous
Donated 290

Peet Ict B.v.
Donated 250

"Succes Ming!"

Gert-jan & Jannie
Donated 211

"Met veel respect en waardering gedoneerd."

Pierre Vermeule
Donated 200

"FgM Fiets groep Middelburg olv Pierre Vermeule Wij steunen heel graag deze actie"

Anonymous
Donated 150

Anne-marie & Justin Janse
Donated 138

"Tuurlijk steunen wij jou! Onvoorstelbaar is de wijze waarop jij je inzet tegen deze k.. ziekte! Nu je streefbedrag bijstellen..... die eerste 1000 is binnen! X"

Familie De Vos
Donated 100

"Alle Middelkampers en Bas, Casper, Mees Senna succes en veel plezier"

Anonymous
Donated 100

Stel Orthopedie
Donated 100

"Fantastisch wat jullie doen kanjers!! Blij dat wij in meerdere opzichten een steentje kan bijdragen."

De Schrijver Vastgoedonderhoud
Donated 100

"Je zet je altijd zo geweldig in voor dit mooie doel en daarom we je graag ondersteunen bij deze actie."

Frans Sijnesael
Donated 100

"Elsa, succes!"

Jaap De Rooij
Donated 100

"Veel succes met deze actie!"

Bestuur Sv Nieuwdorp
Donated 100

"Succes Peter !!"

Arno Tange
Donated 100

"Heel veel succes vanavond Patrick!👍"

Rene Z
Donated 100

Genie Advies B.v.
Donated 100

Anonymous
Donated 95

Anonymous
Donated 70

Iris Veekens
Donated 60

Margo Mulder
Donated 51

Patrick Van Passel
Donated 50

"Succes met je actie"

Anonymous
Donated 50

John En Janneke
Donated 50

"Heel veel succes Xander met je 300 km!!!"

Leendert Muller
Donated 50

"Zet m op Elsa"

Ad Lijmbach
Donated 50

"Mijn euro's, (afgerond) op basis van km minder dan vorige maand."

Fa. A.a.k. Van Den Hoek & Zoon
Donated 50

Anonymous
Donated 50

Anonymous
Donated 50

Fruitsalon
Donated 50

"Succes"

Rob Minnaar
Donated 50

"Veel succes."

Fynn En Sharon
Donated 50

"Goed bezig mams!!!"

John Van Baal
Donated 50

"Ik steun KWF en supporter Ad Polak bij zijn lange fietstocht! Zet 'm op!"

Richard Schuller
Donated 50

"Natuurlijk doneer ik mee. Succes Anne"

Evert Haak
Donated 50

"Toch nog even een bijdrage ........."

Cris Cuypers
Donated 50

"Veel succes Ad"

Edwin Van't Westeinde
Donated 50

"Succes"

Nicole Stange-keijmel
Donated 50

"Veel succes! Eddie, zolang ik jou ken zet jij je in voor dit belangrijke goede doel."

Anonymous
Donated 50

"Succes met deze actie, Eddie. Komt zeker goed door jouw inzet, en die van je medefietsers."

Hans En Marjet Luteyn
Donated 50

Mieke Schouwenaar
Donated 50

"Veel succes!🚵‍♀️"

Anonymous
Donated 50

Eric De Ruijsscher
Donated 50

"Mooie actie Elsa! Veel succes!"

Cornelis Bove
Donated 50

"Veel succes Eddie"

Jeroen
Donated 50

"Zet m op Paddy! Goed bezig"

Jpm Hop
Donated 50

"Zet hem op Xander voor dit goede doel. Opa"

Frans Geijs
Donated 50

Johan En Leonora Vd Klooster.
Donated 50

Anonymous
Donated 50

"Succes Jacco, groetjes van nummer 11"

Vecchio Sport
Donated 50

"Veel fiets plezier allemaal voor deze mooie actie."

Sjaak En Colinda
Donated 50

"Veel succes mannen!"

Oma
Donated 50

"Trots op je Xander.Succes"

Martha Van Enk
Donated 50

"Sucses he"

Paul De Gier
Donated 50

Stefan Sevens
Donated 50

"Go for it!"

Robert
Donated 50

"Veel succes Roy!"

M. Slingenberg
Donated 50

José Van De Swaluw
Donated 50

Peter Visser
Donated 50

Peter Visser
Donated 50

Monique Schoonen
Donated 50

"Elsa, succes en ik ben trots op je!"

Frank Van De Vijver
Donated 50

Helma En Peter Kloet
Donated 50

"Go Jacco!"

Jolanda Nijholt
Donated 50

"Succes Anne! 😘"

Peggy
Donated 50

"Go go go Eddie"

Janke Mulder
Donated 50

Hanne Van Aart
Donated 50

"Topper Margo! Zet em op! 💪🏼"

Peter Platschorre
Donated 50

"Succes!!!"

Emjee/bert
Donated 50

"Mooie actie, succes!!"

Maikel, Nicole En Kids
Donated 50

"Yes, you did it! Knappe prestatie Xander."

Pim Roovers
Donated 50

"zet hem op jonge!"

Willem-jan Bek
Donated 50

Matja Gabriëlse
Donated 50

Joost Niederer
Donated 50

't Wienkeltje, Havenweg, Nieuwdorp
Donated 50

Adrie Van Den Brande
Donated 50

"Een grote uitdaging , Heel veel succes"

John En Janneke
Donated 50

"Met 300 km als doel, werden het er 327 💪 Xander 'n hele mooie prestatie waar je op kunt terugkijken en voor het goed doel door gebikkeld!!"

Alex De Feijter
Donated 50

Smidt Investments Bv
Donated 50

"Geweldig goed Erik en Andrea! Heel veel succes en ook plezier! Groetjes, Erik en Astrid"

Joke Van Der Lei
Donated 50

"Heel veel succes Erik en Andrea. Mocht Appelscha op jullie route liggen, wees welkom bij Staatsbosbeheer :)"

Niek Van Bedaf
Donated 50

Arjen Geene
Donated 50

Jean-paul En Agnieszka
Donated 50

"Eddie, respect voor al jouw inzet! Wij dragen graag ons steentje bij."

Ellian Geene
Donated 50

"Goed idee Arjen, veel succes van ons vijven!"

Ahmet Van Eetcafe Orient Express; 's Heerenhoek
Donated 50

"Ook vanuit 's Heerenhoek veel succes met deze bijzondere actie voor dit bijzondere doel."

Anonymous
Donated 50

"gift voor een goed doel, succes verder gewenst!"

Adri Van Noorden
Donated 50

"Mooi initiatief. Succes!!!!"

Adri Gerards
Donated 50

"Recent 50 jaar getrouwd stortten we 50 euro aan het KWF. Uit respect en ter nagedachtenis aan Theo Schouwenaar, al gekend vanaf m'n 17e en recent ook 50 jaar getrouwd, doch helaas......"

Rian Van Der Made
Donated 50

"Veel succes en denk aan John"

Itn Groep
Donated 50

Anonymous
Donated 50

"heel veel succes!! de kop is er af"

Joop Van Der Laan
Donated 50

"Alle steun is welkom voor jou Eddie, chapeau voor deze actie. Ik zal het ook delen via social media 👍"

Marjan Camphens
Donated 50

"Opgeven is geen optie ex patiënt borstkanker"

Johan Koens
Donated 50

Kees Kik
Donated 50

"Succes Eddie!"

Anoniem
Donated 50

"Bedrag van een sponsor die anoniem wil blijven"

Anonymous
Donated 50

Ab
Donated 50

"Succes! Groeten Ab"

Spaans
Donated 50

Anonymous
Donated 50

Marie Mcdonnell
Donated 50

Eddie En Marjolein
Donated 50

"Ik ben trots op je! Een prachtige uitdaging. Succes!"

Michel Janssen
Donated 50

Guus Verdult
Donated 50

"Mooie actie Martin, zet hem op en maak de rit (ten) Veel succes!"

Steffi Berks
Donated 50

"Succes Lenneke! Zet hem op!"

Aik Meeuse En Jeanne Kers
Donated 50

"Fietsen maar! Daar zijn Zeeuwen altijd goed in geweest!"

Camperplaats Leeuwarden
Donated 50

"Wat mooi en goed dat jij / jullie hiervoor inzetten! Uiteraard doneren wij een bedrag. Wij maken 50 euro over. Heel veel succes! Groeten, Jarno en Margreet, Camperplaats Leeuwarden."

Joris Ossewaarde
Donated 50

"Hoi Roy, heel veel succes met de de rit voor dit goede doel! Groet, Angie & Joris 👍🏻"

Kees Vermeulen
Donated 50

Stefan, Henriëtte En Elise
Donated 50

"Succes!!"

Fam Koeman
Donated 50

"Ga ervoor heren."

Vera
Donated 50

Nico Geels
Donated 50

"Sterkte en veel succes met de tochten. Jasper, Sanne, Anna en Nico"

Hans Koppelaar
Donated 50

"Martin, geweldig initiatief. Veel succes met de training en met de actie"

Mieke Schouwenaar
Donated 50

"Veel succes!"

Ferhan Topal
Donated 50

"Klasse actie Peter, succes, en hart voor KWF en Nieuwdorp ❤️"

Anonymous
Donated 50

Mieke Schouwenaar
Donated 50

"Veel succes!🌹"

Anonymous
Donated 50

Le Grand Bazar
Donated 50

"Heel erg veel succes met je actie!!"

Mieke Schouwenaar
Donated 50

"Veel succes!"

Rinie En Nel Jakobsen
Donated 50

"Ad een mooie prestatie zo in je eentje"

A De Frankrijker
Donated 50

"Zet hem op Lenneke. Wat een super goed initiatief"

Anonymous
Donated 50

"Succes Roy!!"

Roy Bogaert
Donated 50

Anonymous
Donated 50

Mathijs Roelofs
Donated 50

Eddie Bogaert
Donated 50

"Foto Oestdrdam, Ko Schrijver."

Margreet Vd Vorst
Donated 45

Ilse Mol
Donated 40

"Succes Eddie met dit mooie initiatief"

Ellen Van Langen
Donated 40

"Dromen Doen. Ook in Goes. Mooi Margo. Wij volgen het op de voet. Veel succes."

Titia Van Doorn
Donated 40

"Veel succes Elly! Alles gaat dit jaar anders, maar jij blijft er tegenaan gaan. (; -)"

Anonymous
Donated 40

Biljarters Uut 't Nieuwedurp: Jan Wondergem, Cees La Grand, Jan Beije, Wim Ten Hove, Rinus Westerweel, Cees Otte, Jan Polderdijk En Ton Uitterhoeve.
Donated 40

Edwin Evenhuis
Donated 38

Lion Baas
Donated 36

"€0.50 per km leek mij wel wat voor zo'n monster tocht..... Go For It. #goedbezig"

Rein Stroosnijder
Donated 35

"Succes Eddie !👍🏻"

Rein Stroosnijder
Donated 35

"Eddie succes 👍🏻❗️"

Pieter Vette
Donated 35

Anonymous
Donated 35

Revelino En Debora
Donated 34

"We maken de 750 vol 😀. Veel succes met je 300km (wat een monsterrit) voor het goede doel."

Anonymous
Donated 30

"Samen sterker!"

Marius Koole
Donated 30

Dirk-jan Slingenberg
Donated 30

"Mooie actie. Veel succes!!"

Nicole Meerburg
Donated 30

Ron Geertse
Donated 30

"Goed bezig Paddy👊🏻💪🏻"

Werner Testers
Donated 30

"Succes met jullie aktie voor het goede doel!"

Marco Van Oosten
Donated 30

"Heel veel succes met dit prachtige initatief!!!!"

Arie En Nicole Voermans
Donated 30

"Super goed gedaan Xander en nog wel met rugzak 💪"

Sandra Goossen
Donated 30

"Succes Lenneke! 😘"

Wilfred Raas
Donated 30

Jef Bauwens
Donated 30

"succes Roy!"

Anonymous
Donated 30

Cent En Carmen Traas
Donated 30

De Verzekershop
Donated 30

"Na de Grevelingen maar weer eens een biertje doen."

Nicolien, Marlijn En Julan
Donated 30

"Genieten dat je nu weer tijd hebt voor dit soort dingen. Je kunt dit!!! Liefs van je 3-tal🥰"

Eddie Bogaert
Donated 30

"Van Rudy de Klerk, foto Schengen Goes."

Tante Emma En Julia Bogaert
Donated 30

"Een groot compliment!"

Debby Bogaert
Donated 30

"Topactie! Trots op je 👍"

Anonymous
Donated 28

Jan De Jager
Donated 28

"Iedere stap is waardevol Peter!"

Cees Reitsma
Donated 28

"Succez!"

Anonymous
Donated 28

Jan Braat
Donated 28

"Goed bezig Anne. Succes met je actie"

Adriaan Coppoolse
Donated 28

"Nette actie...pleuriseindlopen."

Wim Verburg
Donated 28

Anonymous
Donated 28

"Succes 🌹🍀"

Mirjam Schouwenaar
Donated 28

"Succes 🌹🍀"

Wim
Donated 28

"Goeie actie mannen. Succes verder."

Jan De Muynck
Donated 28

"Succes iedereen met de uitdagingen"

Erwin Van Loo
Donated 28

"Succes met deze mooie en noodzakelijke actie"

Anonymous
Donated 28

"Ad, een geweldige prestatie voor een hele goede zaak."

Burgemeester Vecchio's
Donated 28

"Roy, zet hem op! Wij Vecchio's zijn sowieso trots op je omdat je deze zware uitdaging aangaat. Gr de burgemeester :-)"

S Trouwborst
Donated 28

Marco Boekema
Donated 28

"Succes en vooral ook veelplezier!"

Anonymous
Donated 28

Debby Bogaert
Donated 28

Maaike Ottenhof
Donated 28

"Succes Lenneke, Goes bezig"

Anonymous
Donated 28

Olaf Buteijn
Donated 28

"Succes, Peter!"

Anonymous
Donated 28

Niek Van Belzen
Donated 27

"Succes Patrick"

Bas Zwartkruis
Donated 26

"Gas erop jonge!"

Van Loenhout
Donated 25

"Super gedaan Ming!"

Madeleine Dekker
Donated 25

"wat goed dat je dit doet! Veel succes!"

Anonymous
Donated 25

"Succes Pat, ons pap zal trots op je zijn!"

Jack De Boo Van Uijen
Donated 25

Anonymous
Donated 25

Jikke Van Loo
Donated 25

Family Finney
Donated 25

"Best of luck from the Finneys"

Jan Dingemanse
Donated 25

Jolanda Engelbrecht
Donated 25

"Succes bikkel!!!"

Cor Daane
Donated 25

"Succes!!"

Sara Pouwer
Donated 25

"Succes!"

Marco Traas
Donated 25

Chris Aarnoutse
Donated 25

"success paddy!"

Peter Remijn
Donated 25

Sander
Donated 25

"Goed bezig Patrick! Succes!"

Jos
Donated 25

"Ook wij hebben van dichtbij ervaren wat kanker kan doen. Heel veel succes!!"

Kenny Moelker
Donated 25

"Heel veel succes!"

Jan Bogaert
Donated 25

"Courage"

Anonymous
Donated 25

John Clement
Donated 25

Zeeland Running
Donated 25

Familie Vos
Donated 25

Anonymous
Donated 25

Evelyn Wijnbergen
Donated 25

"Lieve Eddie heel veel succes 👍👍👍👍"

John Wiskerke
Donated 25

"Succes Roy,, hele uitdaging voor het goede doel!"

Arjan Koole
Donated 25

Maud Van Loo
Donated 25

Bert Schrier
Donated 25

"Succes!"

Lia Verburg
Donated 25

"Goed bezig veel succes !! Xx"

Cati Smulders
Donated 25

"Wat een prachtige en knappe prestatie hebben jullie geleverd. Complimenten!"

Henk Van Gelder
Donated 25

"Veel succes met jullie actie !"

Patrick
Donated 25

"succes Michael"

Anonymous
Donated 25

"Veel veilige en gezonde kilometers gewenst!"

Wally Gilbert
Donated 25

Peter Kortekaas
Donated 25

Freek Bustraan
Donated 25

"Zet m op Martin! Mooi initiatief, maar ik blijf die fietstassen verdacht vinden😉"

Seb Cretier
Donated 25

"Zet hem op!"

Kees Maljaars
Donated 25

Trudy En Levien Cijsouw
Donated 25

"Veel succes kanjer, hoop dat je het streefbedrag haalt"

Marie-fien Sturms
Donated 25

"SUCCES"

Jos Vermeule
Donated 25

Anonymous
Donated 25

"laat je je fietstochten op Strava zien?"

Anonymous
Donated 25

"Loop in gedachten met je mee... succes voetbal vriend"

Monnie Ijsebaert
Donated 25

"Knap gedaan."

Annet Van Hal
Donated 25

"Mooi initiatief om een goed doel (dit goede doel) aan jullie tocht te verbinden. Heel veel succes en nu al diep respect voor jullie. Groetjes Annet"

Jan Blok
Donated 25

"Succes Peter"

Marijke Couque
Donated 25

"Knap hoor veel succes"

Jan Koole
Donated 25

"Je bent goed bezig Ming!"

Henny Van Horssen
Donated 25

"Succes Wim!"

Anonymous
Donated 25

"Heel veel succes morgen."

Cora Volkeri
Donated 25

"Succes!"

Anonymous
Donated 25

Anonymous
Donated 25

Simone V.
Donated 25

"Zet ‘m op!"

Anonymous
Donated 25

Hidde Wisselink
Donated 25

"Je bent een Topper!"

Conny De Bruyn
Donated 25

"Dat gaat je zeker lukken Elsa. Succes!"

Vecchiosport
Donated 25

"Suc6 Roy"

Marco En Martine
Donated 25

"Succes arjan!"

Anonymous
Donated 25

Anonymous
Donated 25

Karlijn
Donated 25

"Zet ‘m op, Elsa!"

Fysiotherapie Van Liere
Donated 25

"Succes Arjen"

Ludger De Nijs
Donated 25

"wat een top prestaties van alle Middelkampers"

Eddie Bogaert
Donated 25

"Omdat de strijd tegen kanker moet doorgaan!"

Eddy Peeters
Donated 25

"Wat goed van je dit sportieve initiatief..!!! Top hoor.. lieve groeten Eddy ,SUCCES!"

Frank En Ageeth Niederer
Donated 25

"Goed initiatief, veel succes!!"

Marc Kolijn
Donated 25

"Hoi Elsa , heel veel succes !! Groetje Marc en Marielle"

John Staes
Donated 25

"Gaat jou wel lukken! Mooi initiatief , zet hem op 💪🏻"

Anonymous
Donated 25

"Succes Margo! Stoer dat je dit doet!"

Jean-pierre Maas
Donated 25

De Vrijdagmorgen Wandelgroep Nieuwdorp
Donated 25

Ira Von Harras
Donated 25

"WHOOP WHOOP 👏🏼"

Edwin De De Kort
Donated 25

Anonymous
Donated 25

Arjan De Roo
Donated 25

"Succes patrick"

Hein Versluis
Donated 25

"Kanjer!"

L Jumelet
Donated 25

"Heel veel succes allemaal."

Mirjam Vreeke-reijnierse
Donated 25

"Mooie actie en veel succes"

Regina Tevel-goethals
Donated 25

"Top bezig Elsa 👍"

Anonymous
Donated 25

Adrie Louwerse
Donated 25

Dave Siebrecht
Donated 25

"Steunen jou doel graag, goede zaak."

Jacky Gilbert
Donated 25

Rudi Blommaert
Donated 25

"Klasse man. Nog ff volhouden"

Kdcc-zld
Donated 25

"Uw geweldig doel steunen wij van harte."

Anonymous
Donated 25

"Mooi initiatief."

Joris Antiek
Donated 25

Edwin Klap
Donated 25

Petra En Leen
Donated 25

"Zet m op pa 👊"

Els Van Den Van Den Dries Poortvliet
Donated 25

"Succes"

Bets Wubben
Donated 25

"Martin heel veel succes met jouw team. Gezien wat ik allemaal mee heb gemaakt in het verleden en ook nu.nog zie ik vrienden die met deze rotziekte te maken hebben. Daarom mijn donatie."

Anonymous
Donated 25

"Ik heb ut oek aan mun rekker Elsa. Kanker aan de prostaat. 8 Juni operatie in Gent"

Erwin De Koster
Donated 25

"Top gedaan Eddy, respect voor je prestatie en je inzet voor KWF"

Annemie Bunnig
Donated 25

"Goed van je!!!"

Frank Montauban En Hanneke De Bruin
Donated 25

"Veel succes"

Marjan Blok
Donated 25

"Heel veel succes, Lenneke!!"

Jan Blok
Donated 25

"Mooie actie voor een goed doel, Arjen!!"

Harm Fluijt
Donated 25

"Succes Arjen !"

Peter Rentmeester
Donated 25

"Prachtige actie."

Lenie Lievense
Donated 25

"Lieve Ming, heel veel succes met deze mooie actie."

Marco Kloet
Donated 25

"Succes"

F Coppejans
Donated 25

"Succes Michael 💪"

Jopie Zweedijk
Donated 25

"Opgeven is geen optie, we vechten door"

Sjaak
Donated 25

"Mooie actie mensen, succes!"

Johan
Donated 25

"Fantastisch initiatief"

Fons@anny De Maat
Donated 25

Adri Van Liere
Donated 25

Trudi Van Dijk &sjoerd Van Dijk
Donated 25

"Heel veel succes , alle kleine beetjes helpen!!"

Fons En Anny De Maat
Donated 25

"Alle beetjes helpen kanker te bestrijden"

Natascha Kuizenga
Donated 25

"Veel succes en veel fietsplezier gewenst!"

Rian Van Der Made
Donated 25

"Geweldig wat je hebt gepresteerd met deze wind . Ik doneer omdat KWF het nodig heeft en jij daarvoor gefietst hebt .Chapau."

Marco Geels
Donated 25

R+ Makelaardij
Donated 25

"Succes Peter! Zet hem op"

Rudy Demmenie
Donated 25

"Succes en met respect voor jullie inzet..."

Jacco Kloet
Donated 25

Roy Bogaert
Donated 25

Kriss Van Opdorp-van Vaerenbergh
Donated 25

"Succes, Martin!"

Rinus Verboom
Donated 25

"Succes Eddie. Klasse"

Willem De Jager
Donated 25

Gerben Verburg
Donated 25

Patrick
Donated 25

"I stick you a heart under the belt! #goodbusy"

Jan Bom
Donated 25

"Eddy, succes en sterkte met het behalen van je streefkilometers. Mij gaat dat niet lukken. Gr"

Gerben Verburg
Donated 25

Gerben Verburg
Donated 25

Tjarda Omta
Donated 25

"Wat een schitterende prestatie ! Proficiat aan beide !"

Adrie En Ineke Geene
Donated 25

"Succes Arjen Groetjes Pa en Ma"

Huissoon Sport
Donated 25

Anonymous
Donated 25

Joost De Goffau
Donated 25

"Go Margot! ;-)"

Dick Kooman
Donated 25

"Succes,"

Jean-pierre
Donated 25

"Mooi initiatief Roy. Heel veel succes."

Edgar Buijs
Donated 25

"Mooie actie, succes!"

Paul Burger
Donated 25

"#Keep Running 🏴🖤👍"

Albert Van Breemen
Donated 25

"Blijven fietsen! 👍🏼😷😁"

Wijnand Vette
Donated 25

Anonymous
Donated 25

Patrick Iersel
Donated 25

Janny Verburg
Donated 25

Janny Verburg
Donated 25

Tiny Vd Muijsenberg
Donated 25

"TOI TOI TOI Succes Martin"

Annemiek
Donated 25

"Zet hem op Xander!"

Marianne En Jolanda
Donated 25

"Heej Lenneke wat een sportief top idee om op deze manier toch een bijdrage te leveren nu veel niet kan doorgaan en 1000 km pff ga er maar aan staan petje af en go for it girl!!"

Etappe Commerce
Donated 25

"Heel veel succes met jullie super sympathieke initiatief! Samen voor elkaar!"

Lian Van Herk-treels
Donated 25

E.m. Bogaert
Donated 25

"Eddie, succes met de actie!"

Lenneke Strijd
Donated 25

Stephan Strijd
Donated 25

Annelies Spek
Donated 25

Ming Gilbert
Donated 25

Marc & Gorik
Donated 25

"Succes"

Maarten Den Dekker
Donated 25

"Succes Roy! Maak er een mooie dag van 💪"

Etappe Commerce Eveline De Lange
Donated 25

"Topper"

Sylvia Trouwborst
Donated 25

Corrie
Donated 25

"Kop in de wind !!!!!"

Anonymous
Donated 25

"Go for it Eddie!"

Thea Jordaan
Donated 25

"veel succes michael"

Simone
Donated 23

"Je kunt dit! 💪🏼 Als het je lukt neem ik taart mee naar de uitzending (of maak ik thee met melk voor je, jij mag kiezen). Successs!"

Kees Versluijs
Donated 23

Anonymous
Donated 20

Anonymous
Donated 20

"Succes Roy!"

Peter Hop
Donated 20

"Goed doel"

Caro En Carlo
Donated 20

"Succes Arjen 💪🏻"

Anne Van De Swaluw
Donated 20

"Ik sponsor alvast eerst zelf de eerste 20 km. U hopelijk de andere 180!"

Peter Van Parys
Donated 20

Ed Schmitz
Donated 20

Adri En Nelleke
Donated 20

"Goed initiatief voor het goede doel !! SUCCES !"

Oscar Elshout
Donated 20

"Zet hem op Arjan. Top!"

Rinus Van Zuidam
Donated 20

"veel succes kanjers"

Maarten Pleijte
Donated 20

"Succes"

Ad En Han
Donated 20

"Veel succes voor dit bijzonder goede doel!"

Rens En Karin Deurloo
Donated 20

Leon En Renata Elenbaas
Donated 20

Anja Brandt
Donated 20

"succes Peter! Grt, Anja"

Geert Waelput
Donated 20

"Ik zal aan je denken dat weekend. Straffe kerel. 💪"

Marleen Van Vuuren Van Doesselaar
Donated 20

"Succes Elsa ☀️"

Jan-willem En Esther Meertens
Donated 20

Sharon Liplijn
Donated 20

Lisa Elenbaas
Donated 20

Sabine
Donated 20

"Respect voor jouw prestatie, ongelofelijk!!!! KWF als doel raakt mij persoonlijk erg diep....."

Inge De Smit
Donated 20

"Succes Xander!!!"

Michel Sinke
Donated 20

"Succes Patrick!"

Sjaak Labruijere
Donated 20

"Veel succes, goede zaak."

Els Korstanje
Donated 20

"heel veel succes"

Cor N
Donated 20

"Veel succes"

Marco Visser
Donated 20

"Succes! Goed werk!"

John Guequierre
Donated 20

"Gedaan"

Jan En Anneke Blok
Donated 20

"Heel veel succes en plezier gewenst!"

Jimmy Peters
Donated 20

"Whoop, go for it dude! Held!"

Rosemarie Verdaasdo K
Donated 20

"Veel succes! En geniet van de rit en het mooie weer.🌸🤗"

Louw Wielemaker
Donated 20

"Heel veel succes! Top dat jullie dit doen👍"

Mark De Voogd
Donated 20

"Andrea en Erik, ik volg jullie nu een poosje en heb best al wat km's voorbij zien komen. Dit slaat echt alles!! Ongelooflijk mooi en goed om dit te doen. Zoveel km's gaan niet voorbij zonder het nodige aan doorzettingsvermogen en ook wat pijn hier en daar,maar dat staat in klein contrast met de gevolgen van de ziekte. Ik heb bewondering!!"

Stefan Koole
Donated 20

"Hoi Arjen mooi initiatief. Succes met je rit. Ik hoop je ook weer snel te zien met de TGV groep. 👍🚴‍♀️💪👏"

Marc De Vrieze
Donated 20

"Succes Roy"

Mirjam Visser
Donated 20

"Super trots op jou 👍🏻"

Francien Neuféglise-de Reu
Donated 20

"Zet m op meid, je kunt 't"

Leon Weststrate
Donated 20

"Succes Eddy met je fietstochten!"

Dennis Meerman
Donated 20

"Mooi initiatief 👍 Veel succes!"

Marcel Van Gilst
Donated 20

"Heel veel succes . Hopelijk niet zo warm als deze ochtend"

Bram De Waard
Donated 20

"Succes!"

Jos Van Wees
Donated 20

"Goed bezig Martin"

Paul Mulder
Donated 20

Anonymous
Donated 20

"Op de pedalen om euro’s binnen te halen . Ook al gaat het waaien ,kanker gaan we de nek omdraaien."

Daniel Joppe
Donated 20

"Succes Roy mooi initiatief!"

Chris Soetens
Donated 20

"Heel veel succes met jullie onderneming voor het goede doel. Jullie zijn mijn favoriete toppers. Groetjes Chris en Christine Soetens"

Swinkels
Donated 20

Jo-annes En Mariska De Bat
Donated 20

"Zet ‘m op!"

Cees En Cobi Joosse
Donated 20

Jaap Weststrate
Donated 20

"Het gaat goed zie ik. Succes verder!"

Leni En Marco Lanser
Donated 20

Gert Jan Niewenhuijse
Donated 20

Anonymous
Donated 20

Anonymous
Donated 20

Lilybeth En Ron Nagtegaal
Donated 20

Julia Van Der Sneppen
Donated 20

"Ik vind het een knappe prestatie Roy. Complimenten."

Patrick Van Iersel
Donated 20

"Op naar de 10.000 👊👊👊"

Wilma Bosma
Donated 20

"Lenneke omdat je er bijna bent doneer ik nog een keer!"

Anonymous
Donated 20

Anonymous
Donated 20

Het Kbtjesteam
Donated 20

"HET KRULLEBOLLETJESTEAM UIT TERNEUZEN."

Peter Vd Hoven
Donated 20

Anoniem
Donated 20

"Prima actie Peter; veel succes"

Jaap En Doret
Donated 20

Wouter Katsman
Donated 20

"Goed bezig Arjen"

Struijk
Donated 20

Leen Oele
Donated 20

"Voor Roy: hoe sterk is de eenzame fietser"

Anonymous
Donated 20

Christine Fijnaut
Donated 20

"Veel succes Elsa 🍀"

Martin & Annemarie Thomaes
Donated 20

"Veel succes..."

Nelly En Ivo Van De Plasse
Donated 20

Anonymous
Donated 20

Sam Van Gorp
Donated 20

Fam. Rinus Vermue
Donated 20

Jaap Van De Plasse
Donated 20

"Mooi initiatief. Succes ermee!"

Adri Rottier
Donated 20

Naa Priester-wiskerke
Donated 20

Ed Van Den Bergen
Donated 20

"Heel veel succes, Eddie!"

Magda En Rinus Rijk
Donated 20

Anonymous
Donated 20

Cees En Adri Geschiere
Donated 20

Stefan Doberitz Van Oosterhout
Donated 20

"Wat ben je toch een groots kanjertje, zettemop♥️"

Tanny Meijers
Donated 20

Piet De = ==
Donated 20

Ada Dieleman
Donated 20

"Kanjer!"

Annemie Acke
Donated 20

Jeanne Broeckaert
Donated 20

Willy Verbeek
Donated 20

"Veel succes, Wklly"

Wim Verburg
Donated 20

Henk Monnier
Donated 20

"Donatie van Henk en Ineke"

Anonymous
Donated 20

Leon Van T Westeinde
Donated 20

"Succes. Mooie actie👍"

Rinaldo Lokers
Donated 20

"Zet hem op dude"

Leo Vorthoren
Donated 20

"Ik had me een weekje vergist, maar hierbij met terugwerkende kracht alsnog een sponsor bijdrage. Heel knap gedaan!"

Lou Van Burg
Donated 20

"Succes topper"

Anonymous
Donated 20

Anneleen De Ruyck
Donated 20

Anonymous
Donated 19

Joeri Koole
Donated 19

Joke De Visser-almering
Donated 19

"Heel veel succes Eddie"

Jeroen Vredegoor
Donated 19

Simone & Kurt Theunis
Donated 19

"Steuntje in de rug van Xander. Succes met sportieve actie."

Gudo Klein Gebbink
Donated 19

Rudi Blommaert
Donated 19

"Goed bezig Eddie"

Rik Verhaegen
Donated 19

"Enjoy the ride."

Ella
Donated 19

"Heel veel succes!!!!!!!"

Menno Visser
Donated 19

Marco Visser
Donated 19

"Succes! Goed werk!"

Anonymous
Donated 19

"Succes!!!!!!"

Ruud Dingemanse
Donated 19

"Mooi initiatief Arjen!"

Hans Ottens
Donated 19

"Ik wil wel foto's zien!"

Anonymous
Donated 19

Dennis Boudewijns
Donated 19

"Succes Patrick."

Lex
Donated 19

"Lieve Franny, superfijn dat je dit doet. Als je een rondje gaat fietsen bel ff dan fiets ik mee om je uit dr wind te houden."

Yvonne Van Renswoude
Donated 19

"Succes Lenneke!"

Roos Saman
Donated 19

"Zet hem op kanjer!!!"

Geert Doosje
Donated 19

"Natuurlijk doen we mee"

Marian Aerssens
Donated 19

"Dag lieverd, veel succes."

Jarno Waterham
Donated 19

Anonymous
Donated 19

Frank Schins
Donated 19

"Goed bezig jonge :)"

Piet En Anita De Vos
Donated 19

"Succes allemaal,mooie actie"

Ivo
Donated 19

Marco Wagenaar
Donated 19

"Kanjer"

Anonymous
Donated 19

"Nog een stukkie Elsa!"

Kenny Verhoye
Donated 19

"Een kleine moeite voor een grote inspanning, mooi initiatief!"

Peter Adriaanse
Donated 19

"Succes Roy, jij kan het"

Connie Rommens
Donated 19

Philomien Voermans
Donated 19

"Succes Xander van dijk 👍👍knap. 300 km heel veel suc6"

Anonymous
Donated 19

Peter Wolfs
Donated 18

"Kom op Arjan, wat een goed initiatief. Zet hem op !!!👍 grtz Peter en Karin"

Anonymous
Donated 17

"Zet um op Xander"

Erik Janssen
Donated 17

"Goed bezig!"

Anonymous
Donated 17

Dorien Van Bokhoven
Donated 15

"Succes!"

Anonymous
Donated 15

"Succes Patrick 👍"

Anita Ten Cate
Donated 15

"Donatie gedaan. Veel succes."

Anita Elve
Donated 15

Rinie Vaane
Donated 15

"Heweldig dat je t doet!"

Rik En Kayleigh
Donated 15

"Hoi Arjen, goed dat je je inzet voor het KWF. Dat is een mooi doel. Succes met fietsen! Groeten, Rik en Kayleigh"

Lou Remijn
Donated 15

Silvia Van Muijlwijk
Donated 15

"Wow, da's nog een een rit! Succes Andrea en Erik 💪🏻💪🏻"

Jose Hurkmans-van Der Kelen
Donated 15

"hey Eddie wij steunen met alle liefde jouw actie die je zeker zult behalen..heel veel succes groetjes José en Tjeu"

Hans Klerks
Donated 15

"Succes Arjen. Goed initiatief voor een erg goed doel.👍"

Johan En Annemieke Van Den Boomen
Donated 15

"Succes gewenst van je oud-collega’s uit Eindhoven"

Geert De Vos
Donated 15

"Veel succes Elly. Goede actie !!"

Tim
Donated 15

"Go go go Len! Heel veel suc6, goed bezig."

Bjorn Van Belzen
Donated 15

Michel Dappers
Donated 15

Ming Gilbert
Donated 15

"Zet um op 💪🏻💪🏻💪🏻"

Naomi
Donated 15

"Succes Eddie!"

Kim Remijnse
Donated 15

"Zet hem op Arjen"

Danny Van Solm
Donated 15

"Patrick,,,, toffe actie👍🤛"

Villa Vera
Donated 15

"Goed bezig elsa"

Marjan Van Zweden
Donated 15

"Mooi initiatief👍"

Jos En Leonie Van Rossenberg
Donated 15

Arnoud Rijk
Donated 15

"Goed bezig Pieter flinke voor het goeie doel en flinks afstand mooie route!"

Emy Terwiel
Donated 15

"Top Peter suc6 met de laatste kmeters"

Peter Michielsen
Donated 15

"Succes Peter, mooie actie!"

Humphrey Nieuwersteeg
Donated 15

"Maak er een mooie rit van."

Familie Grefkens
Donated 15

Martin Leijnse
Donated 15

"Veel succes Patrick!"

Peter En Petra Wentzler
Donated 15

"Jullie zijn kanjers!!! Super goed gedaan!😘"

Annemieke
Donated 15

"Heel veel succes Erik en Andrea!! Kanker is inderdaad een rot ziekte."

Helma Minderhoud
Donated 15

"Wijnand en Jean-Pierre, TOP dat jullie dit gaan doen ! Heel veel succes!"

Caroline Van Den Hoek
Donated 15

"Goede actie, Margo! Trots op je!"

Gaico Aertssen
Donated 15

"Goed initiatief Arjen!!"

Dirk
Donated 15

"Strakkexactie hoor, sterkte met de uitvoering"

Sien Vd Klooster 5 Euro En Fam. Adri Witte 10 Euro.
Donated 15

Jan Van Dalen
Donated 15

Anonymous
Donated 15

Mike En Daniella Evers
Donated 15

"Toppers"

J Mol
Donated 15

Josien Bartucek; Hans Kopmels; Leen Priester
Donated 15

Elma Flipse
Donated 15

"Heel veel succes Arjen!!"

Jan Wieman
Donated 15

"Ad Polak is mijn held!"

Anonymous
Donated 15

"Wat een geweldig initiatief. Heel veel succes!"

Wim Wouters
Donated 15

"Mooie actie lefgozer !"

Martin Geurden
Donated 15

"Martin, veel succes met het fietsen voor het goede doel 👍 klasse"

Diny Dobbenberg
Donated 15

"Succes met fietsen het is een goed doel"

P Bakker
Donated 15

"Goed bezig"

Sandra Hamels
Donated 15

"zet hem op, je bent goed bezig"

Ursula Bouwmeester
Donated 15

"Mooi initiatief, veel succes met de actie 🌹"

Belle Gijssel-klop
Donated 15

"Ik doneer al op vaste basis aan het Kanker-Fons, maar ik vind het super goed dat ze er alles aan proberen te doen deze vreselijke ziekte klein te krijgen dus doneer met liefde nog wat om hulp te bieden ❤️ ..ik hoop dat velen mee zullen doen🍀👍🏼"

Cora
Donated 15

"Succes Elsa !"

Els Verfaillie
Donated 15

"Roy, hopelijk heb je de tocht goed volbracht gisteren, mooi dat je dat doet voor het goede doel!"

Gijsa En Ine Vd Does
Donated 15

Frans De Kok
Donated 15

"Succes"

Lieneke
Donated 15

"Succes! Groet Lieneke"

Anonymous
Donated 15

Bert Van't Hof
Donated 15

"Kleine aanvullende ondersteuning voor jou mooie doel."

Olivier Aertssen
Donated 15

"Omdat u mij altijd steunt. Steun ik u ook!"

Anonymous
Donated 15

Danielle Leenstra
Donated 15

Anonymous
Donated 15

"Veel succes!"

Remco Van Der Kuijl
Donated 15

"Succes met de 200km! Gaat jou zeker lukken!"

Jolanda Santbergen
Donated 15

"Succes Elsa!"

Anonymous
Donated 15

Rosan Vette
Donated 14

Toon De Kam
Donated 13

"Succes topper!"

Joyce Kramer
Donated 13

A But
Donated 13

"Mooi actie"

Andrea Van Elteren
Donated 12

Anonymous
Donated 12

"Succes Elsa, goede actie"

Peter Vd Maas
Donated 11

"Geniet er van."

Berry Knibbeler
Donated 10

"Pat succes man..met je thuis marathon.."

Rian Krijger
Donated 10

"Succes en zet 'em op!"

Marie Jose Janse
Donated 10

Leo Pielaet
Donated 10

"Je kunt het!!!Succes"

Anonymous
Donated 10

Leny Munter
Donated 10

"Succes Arjen"

Anonymous
Donated 10

"Succes!!!!"

Mario Disco
Donated 10

"Doe je best hé mafkees 👍💪"

Dennis Mulder
Donated 10

"Succes Peter!"

Michel Van Sluijs
Donated 10

"Mooi initiatief Eddie; met jouw conditie is die 1000km zo bij elkaar getrapt 😉 Succes!"

Rik Van Oostende
Donated 10

"Heel veel succes!"

Lex Luteijn
Donated 10

Anne De Kam
Donated 10

Adrie
Donated 10

"Succes, dat lukt je wel."

Albertine Tuil- De Werd
Donated 10

"succes Topper"

Anonymous
Donated 10

Marjo Nagtzaam
Donated 10

"Top initiatief. Zet m op topper!"

Marianne Moorman
Donated 10

Tom B.
Donated 10

"Succes Anne!"

Edwin Schoe
Donated 10

"Gaan met die banaan..! Succes met deze nobele tocht."

Patricia Willemse
Donated 10

Muriel Hofman
Donated 10

Anita Groenouwe
Donated 10

"Goede aktie in deze crisis!"

Danny De Blaeij
Donated 10

Bennie De Looff
Donated 10

Kees Schog
Donated 10

"Succes Patrick 💪"

Jan Stuut
Donated 10

M. Slingenberg
Donated 10

"Nog ff je doel aangeven op je pagina. Goed intiatief Patrick en een leuke actie"

Nidia Dijkema
Donated 10

"Succes!"

Anonymous
Donated 10

"Ook ik draag graag mijn steentje bij als nichtje van! Succes!"

Anonymous
Donated 10

Peter Gruijters
Donated 10

"Succes"

Jan & Mirjam
Donated 10

"Succes met je tour door Zeeland voor het KWF!"

Marianne Sinke
Donated 10

"💪💪🙋‍♀️"

Han Van Mierlo
Donated 10

Anonymous
Donated 10

"Zet hem op bas"

John De Jonge
Donated 10

Trudy Bonte-schipper
Donated 10

Erik En Kyra
Donated 10

"Mooi initiatief Arjen! Zet hem op 💪"

Sjoerd En Toto Van Der Horst
Donated 10

"Goed bezig👍🏼"

Riny Danes
Donated 10

"Heel veel succes Lenneke!"

Marlies
Donated 10

"Succes Xander!!!"

Bram Lagendijk
Donated 10

"Veel succes"

Anonymous
Donated 10

Bommetje Van Veen
Donated 10

Niels Voet
Donated 10

Rick Engering
Donated 10

"Gevraagd te doneren door Bert Schrier. Zet 'm op!"

Franny Van Iersel
Donated 10

"Heel mooi doel! Zet hem op!!!"

Marlies De Molennaar
Donated 10

"Jou kennende ga jij dit volbrengen 🚴‍♂️ toy toy toy Roy😘"

E Pals
Donated 10

Mark Kloet
Donated 10

"veel succes morgen Arjen . mooie rit toegewenst"

Kees De Kok
Donated 10

Melanie En Leon Niewenhuijse
Donated 10

Adriana
Donated 10

"Succes Patrick!"

Hemand Oedai
Donated 10

"👍🏾👍🏾👍🏾"

Rody En Sara Lamper
Donated 10

"Heel veel succes!"

Ruud Verbeek
Donated 10

"Succes💪"

Arnoud Rijk
Donated 10

"Succes Patrick, flinke maar mooie ronde voor de boeg"

Corné Minderhoud
Donated 10

"Succes peter!"

Mariska Goethals
Donated 10

Massagepraktijk Laurentius
Donated 10

"Succes Patrick, flink rondje weer!"

Semmy (collega Janneke )
Donated 10

"Heel veel succes!!"

Arie Boer
Donated 10

"Je kent het motto van de huzaren :"Als je moe bent, kun je altijd nog 100 meter!!""

Joran De Witte
Donated 10

"Zet em op!"

Hans Van Den Broeke
Donated 10

"Succes Peter."

Mariska Bomhof
Donated 10

"Succes verder Peter!"

Dimphy Korstanje
Donated 10

"Veel succes Roy!"

Myrte Tolhoek
Donated 10

Dave
Donated 10

"Zet hem op Arjen"

Heddie Nieuwdoro
Donated 10

"Suc6"

Anonymous
Donated 10

"succes"

Jack Boonman
Donated 10

"Succes Eddie"

Petra En Leen
Donated 10

"Succes Pat!"

Anonymous
Donated 10

Petra En Leen
Donated 10

"Enorm indrukwekkend presentatie Andrea & Erik"

Anonymous
Donated 10

Margriet Vd Weele
Donated 10

Tom Kloet
Donated 10

"Zet hem op!"

Jan Nagelkerke
Donated 10

"Doe je best Elsa en veel succes 😉"

Willinda Breedijk
Donated 10

"You Go, Peter! Dank je wel voor je inzet en tijd voor dit goede doel! Geweldig, wat een prestatie!"

Alien Ten Kleij
Donated 10

"Succes met deze actie"

Anonymous
Donated 10

J. Stuut
Donated 10

"Succes Eddie!"

Anonymous
Donated 10

Lisette
Donated 10

"Succes Patrick!"

Antoinette
Donated 10

"Wat een goed initiatief!"

Jan En Ineke Murre
Donated 10

Jan Stuut
Donated 10

Nina De Leeuw
Donated 10

"Veel succes Arjen!"

Antoine Witkam
Donated 10

Martin En Maddy
Donated 10

"Hartstikke leuk dat je meedoet. Mooie actie."

Marije Noordhoek
Donated 10

"Veel succes morgen!"

Klaas En Ria Smak
Donated 10

Martin En Maddy
Donated 10

"Leuk dat je mee doet Wim, je weet hoe goed het doel is"

Frans Voet
Donated 10

"Succes Eddie, super dat je dit weer doet voor de KWF."

Jens Berkhout
Donated 10

Michel Calon
Donated 10

"Super actie Sanne, chapeau meissie en heel veel succes. Ik weet gewoon dat je het kan, strong lady 💪👊👍😉"

Franny Iersel
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Jan En Mirjam Joziasse
Donated 10

"Veel succes!"

Maud Bogaert
Donated 10

"Heel veel succes Roy met deze mooie actie!!"

Menno Nagelhout
Donated 10

"💪"

Jan De Kam
Donated 10

Vch Kuik
Donated 10

Tim Kramer
Donated 10

Anco Bauer
Donated 10

"Succes Eddie 🚴‍♂️🚴‍♂️"

Anonymous
Donated 10

Alex Dekker
Donated 10

Moniek
Donated 10

"Alternatiefje, succes!"

Chris Op 't Hoog
Donated 10

Jack Marinissen
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Margriet Kok, De
Donated 10

"Succes Bart....."

Marcel Pater
Donated 10

Henk Antheinisse En Gerard Vader
Donated 10

Wilfried Uitterhoeve
Donated 10

André ?? Kwakernaak
Donated 10

Amanda Groenendaal
Donated 10

Anonymous
Donated 10

André ?? Kwakernaak
Donated 10

Sjaak Dekker
Donated 10

"Veel succes"

Marloes Saaman
Donated 10

Kees Bin
Donated 10

"Succes!"

Anonymous
Donated 10

Berry En Annette Van De Ven
Donated 10

"Super prestatie en goed doel Arjan💪💪"

Jonneke Witjes
Donated 10

Hanneke
Donated 10

"Veel succes Franny!"

Annemiek Verhage
Donated 10

"Zet ‘m op Patrick! Niets is jou ook te gek he;-) #keeprunning"

Ahmed El Kharbouchi
Donated 10

"Goed bezig Peter en heel veel succes met actie! Groetjes, Ahmed El Kharbouchi"

Anonymous
Donated 10

Bastiaan De Koeijer
Donated 10

"Succes Arjen! Mooi dat je ook voor mijn pa rijdt."

Schaapje?
Donated 10

"Succes👍"

Ludy Oosthoek
Donated 10

"Come on Pieter Vette!!!"

Carls Zaat
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Jan Tolsma
Donated 10

Berry Simonse
Donated 10

"Mooie uitdaging, nog mooier doel"

Erwin Van Der Sloot
Donated 10

"Veel succes! Go for it!"

Dien Kerkhove-geschiere
Donated 10

Anonymous
Donated 10

"Veel succes allemaal."

Jeroen Verheule
Donated 10

Linda Van Os
Donated 10

"Succes! 🚲💪🏻🌹"

Hans Kasse
Donated 10

"Succes Erik & Andrea"

Caramia Marques
Donated 10

"Succes Elsa!!"

P.i.e.t. Pieters
Donated 10

"Succes Peter. Prima initiatief"

Walter Plessius
Donated 10

"Succes 👍"

Anonymous
Donated 10

Corrine Golverdingen
Donated 10

"Elsa, heel veel succes!!!!!"

Marco Van Boven
Donated 10

"Succes Elsa💪👊"

Gemma Bogaert
Donated 10

Hans En Mieneke Niewenbroek
Donated 10

"Veel succes Peter !"

Stéphane De Barbanson
Donated 10

"Veel succes topper!"

Niels Platschorre
Donated 10

"Succes, zet 'm op!"

Maike Boerdam
Donated 10

J. Berendsen
Donated 10

"Succes.Prima idee voor dit doel."

Ronnie Mesu
Donated 10

"Mooi initiatief Patrick! Wel een beetje doorrennen graag"

Jan Tavenier
Donated 10

"Arjan, succes (je bent nu al onderweg)"

Richard
Donated 10

"Mooi initiatief!"

Harry Wisselink
Donated 10

"Zet hem op Arjen"

Wilfried Uitterhoeve
Donated 10

Silvester En Tessa Rossenberg
Donated 10

"Heel veel succes!"

Anonymous
Donated 10

"Doe je best Elsa! Succes met de actie!"

Anonymous
Donated 10

Claudia Riemens
Donated 10

"Veel succes allemaal! Mooi initiatief ❤️🚲🌹"

Leon Tavenier
Donated 10

Andre Miltenburg
Donated 10

"Heel veel succes met jullie aktie!"

Cees
Donated 10

"Top Roy!"

Martijn Lavooij
Donated 10

"Succes Patrick!!!"

Sharona Wentzler
Donated 10

"Super goed gedaan. Trots op jullie!"

Durby Meijboom
Donated 10

"Succes! 🤛🏻"

Anonymous
Donated 10

Peter Snaaijer
Donated 10

"Peter, veel succes"

Roy Bogaert
Donated 10

"Zet ‘m op kanjers!"

Milou Roemeling
Donated 10

"Zet ‘m op Ming!"

Tamara Van Leeuwen
Donated 10

Jan Dalebout
Donated 10

Michel Van Sluijs
Donated 10

"Tien kilometer per dag valt best mee joh 😉 Succes met deze uitdaging!"

Lenny En Ad Franse
Donated 10

Peetman Wisse
Donated 10

"Heel veel succes! Dankjewel dat je dit doet!"

Ilona De Koster
Donated 10

Nelleke Vleugel
Donated 10

"Geweldig dat je dit doet Eddy. Ik sponsor je."

Marijke
Donated 10

"Goed bezig, Lenneke! Alle vertrouwen in dat dit jou gaat lukken."

Jan Braat
Donated 10

"Mooie actie Peter. Succes"

Joyce Put
Donated 10

"Succes!"

Stef T.
Donated 10

"Heel veel succes Peter!"

Anja
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Nel Kastelein
Donated 10

Dung Tran
Donated 10

"succes Franny."

Arjan
Donated 10

"Mooi initiatief Roy. Sterkte morgen..."

Henk De Krom
Donated 10

Sandra Kerckhaert
Donated 10

Het Krullebolletjesteam.
Donated 10

"Veel succes met je actie Elly,groetjes van het Kbtjesteam uit Terneuzen."

Remco Wevers
Donated 10

"Zet hem op Roy, succes!"

Sylvia Van Pagee
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Guillaume De Punder
Donated 10

"Succes Eddie en team💪🏽"

Arie Van Der Maas
Donated 10

Wilma Bosma
Donated 10

"Geweldig dat je dit doet!"

Anonymous
Donated 10

Betsie Coremans
Donated 10

"Succes👍"

Belinda Breedveld
Donated 10

Anonymous
Donated 10

"Mooie actie Patrick! Succes met je ‘rondje’ Grevelingenmeer 💪😁"

Levina Koster
Donated 10

Sam Caliskan
Donated 10

"Heeel veel succes en fietsplezier gewenst samen!!!"

Lex En Monique Van De Vijver
Donated 10

"Mooie actie Roy. Veel succes!"

Chantal Bogaert
Donated 10

"succes Roy"

Leontien De Jonge
Donated 10

"Wat goed dat je het volhoud! Ga zo door "opgeven is geen optie "💪"

Ellie
Donated 10

"Succes!"

Guillaume De Punder
Donated 10

"Succes morgen! Voor je doel..💪🏽💪🏽💪🏽"

Erwin Smak
Donated 10

"Gaat goed Peter!"

Franny Van Iersel
Donated 10

"Veel succes Wim!!"

Anonymous
Donated 10

Marriete De Regt
Donated 10

"Succes Ming!🌻"

Franny Van Iersel
Donated 10

Tom Verbeek
Donated 10

"Top gedaan mannen"

John En Janneke
Donated 10

"💪 Maarten 300 km een topprestatie!!"

John En Janneke
Donated 10

"Thijs, 300 km een topprestatie!!"

Martijn Blommaert
Donated 10

"Succes gozer, respect!"

Edy Van Driel
Donated 10

"Hoan hoan hoan, Elsa!!!!"

Rivke Glijn
Donated 10

"Echt fantastisch dit initiatief van je! Je bent een topper ❤️"

E. Buteijn
Donated 10

Rob De Winter
Donated 10

"Succes Elsa!"

Jolanda Dieleman
Donated 10

"Veel succes!"

Eddy Kerkhove
Donated 10

"Mooie uitdaging en ik denk ook zeker dat het je gaat lukken. Top doel en veel succes."

Anonymous
Donated 10

Lia Niederer
Donated 10

"Veel succes!"

Ellen Ringelberg
Donated 10

"Wow. Wat super stoer dat jullie dit doen. Heel veel succes💪💪"

Jan En Maddy Knibbeler
Donated 10

"Toi toi toi Roy. Je bent een kanjer!! Groetjes Jan en Maddy 💪💪👍👍😉"

L Verbirg
Donated 10

Miranda Konneman
Donated 10

"zet 'm op Roy! Hoop dat je veel windje in de rug hebt!"

Ger Van Zunderd
Donated 10

J Bar
Donated 10

Anonymous
Donated 10

"Jij gaat dat lukken! Succes!"

Anonymous
Donated 10

Angelique Van Opzeeland
Donated 10

Anonymous
Donated 10

"Veel succes!!!!"

Evert Blommaert
Donated 10

"Veel succes Roy!"

Francien Blommaert
Donated 10

"Dat gaat jou lukken Roy! Zet um op!"

Joke Paauwe
Donated 10

"Succes"

Trudie Van Vorstenbos
Donated 10

"Super Elsa, gaat je lukken."

Veronique Bosmans
Donated 10

"Succes Elsa, leuk om een keer te zien waar je mee bezig bent! Groeten uit Den Bosch, ook voor Willem, Veronique"

Harrie Akkermans
Donated 10

"Kom op Ad"

Carla
Donated 10

"Zet hem op schatje"

Jaap Wouters
Donated 10

"Zet hem op ouwe😉"

Okje Kuperus
Donated 10

"Veel fiets plezier! Zet hem op!"

Bart Verhaeghe
Donated 10

"Kom op Pat! Mooi initiatief en prachtig bedrag al opgehaald!"

Karin Leendertse
Donated 10

"Goede actie Ming!"

Ed Van Den Bergen
Donated 10

"Fantastisch, Roy. Prachtige prestatie en met een ongelooflijk positief humeur!"

Paul Meertens
Donated 10

"Succes Lenneke!"

Piet
Donated 10

"Veel succes Elsa!"

Annelies En Mork Van Gelderen
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Jacqueline Franse
Donated 10

"Zet um op Anne!"

Philip De Koeijer
Donated 10

"Trap ze, veel succes!"

Leo Uitterhoeve
Donated 10

"Succes met lopen"

Danielle Verburg
Donated 10

"Zet m op ome Martin."

Thea Van Os
Donated 10

Lilian Adriaansen
Donated 10

Eric D'hont
Donated 10

John Stijns
Donated 10

Leen Bouwman
Donated 10

"Suc6 Elsa💪🏻🚲. Voor jouw een makkie🤣"

Esmée Boonman
Donated 10

"Hup Opa Vos hup! Zet 'm op!"

Anonymous
Donated 10

Erline Dekker
Donated 10

Peer Everts
Donated 10

"Hallo Roy, top dat je dit doet voor een hele goede zaak !"

Peter Minderhoud
Donated 10

"goeie actie Ming. veel succes. groetjes Peter Minderhoud"

Ruben Van Dijk
Donated 10

"Paddy, wat een tegekke actie gast. Wat een afstand. Succes vent! 💪🤙"

Anonymous
Donated 10

Joke Barends
Donated 10

"Succes Peter! Groetjes"

Eddie Bogaert
Donated 10

"Wederom een bescheiden bedrag, Remco, maar het zijn ondertussen heel wat bescheiden bedragjes die hier de deur uitgaan....wat is het gaaf dat we samen in één team zitten! Super. Succes!"

Sven Akerboom
Donated 10

Joost Polderdijk
Donated 10

"Mooie actie Peter. Succes. Groet. Joost"

Elly Courtin
Donated 10

"Veel succes franny...goed bezig"

Vlam
Donated 10

"Hè Patrick, mooie actie en mooie tekst. Van mij een duimpje omhoog en harde knaken. Zet hem op!"

Stefan En Diana Van Der Velde
Donated 10

"Veel succes vandaag Patrick!"

Piet Van Dijke
Donated 10

"Succes met alle acties."

Annita Van Den Ouden
Donated 10

Ingrid Minderhoud
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Tonny De Jonge
Donated 10

"Veel succes een eitje voor jou"

Maud Van Leening
Donated 10

"Heel veel succes Arjen! Mooi doel 💪🏻"

Ruben
Donated 10

Patricia Versteegh
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Jan En Annelies Niederer
Donated 10

"Heel veel succes Lenneke! Wat een mooi initiatief om toch in actie te komen voor het KWF. Groeten vanuit Berrege."

Paul Steijaert
Donated 10

"Succes Ad (en de rest ook natuurlijk). Die 200 km. gaat jou zeker lukken!"

Fam Polie
Donated 10

"Heel veel succes"

A. Wouters
Donated 10

"Succes met deze mooie uitdaging Anne!"

Raff, Demi En Daan
Donated 10

"Doe je best Opa Fiets!!!"

Maurice Stroosnijder
Donated 10

Ineke Van Schaik
Donated 10

"Succes!Martin"

A Flipse Aarnoutse
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Esmeralda Postma
Donated 10

Marijn Wiskerke
Donated 10

"Geweldig bezig!"

Annemarie
Donated 10

"Topper!"

Jacolien Steijn
Donated 10

"Succes!"

John Nederlof
Donated 10

"Altijd wind mee in Zeeland😜🚲"

Martin Rijk
Donated 10

Mary Nederlof
Donated 10

Hans Van Hengel
Donated 10

"Mooi werk Roy"

Anonymous
Donated 10

Buysse-haverbeke
Donated 10

"Dappere dame"

Marion Wonders
Donated 10

"Succes en geweldig dat je voor je collega gaat fietsen!"

Franny Van Iersel
Donated 10

Elia
Donated 10

"Super goed dat je dit doet. Meer onderzoek is echt hard nodig!"

Tom Bogaert
Donated 10

"Succes Roy!"

Jessica Van Son
Donated 10

"💪🏻"

Margriet Van Zweden
Donated 10

"Heel veel succes volgende week anne!!"

Jasmijn Van Dieren
Donated 10

"Heel veel succes! Zet hem op 💪"

Jeroen Overkamp
Donated 10

"Mooie actie Patrick! Heel veel succes en plezier!"

Jan Polderdijk
Donated 10

Edwin Lauret
Donated 10

"Veel succes Elsa. Dit gaat je makkelijk lukken."

Anonymous
Donated 10

"Veel succes!"

Marcel Tazelaar
Donated 10

"Top dat je op deze manier in actie komt voor een super goed doel!"

Erik & Andrea
Donated 10

"Veel succes vanavond met jullie uitdaging!!"

Birger Van De Walle
Donated 10

Anonymous
Donated 10

"Succes!"

Anonymous
Donated 10

Marlie Cuijpers
Donated 10

"Succes👍"

Carina Wauters
Donated 10

"Heel veel succes"

Anonymous
Donated 10

"Dank je wel! Als nichtje van die collega draag ik graag mijn steentje bij."

Anonymous
Donated 10

"Succes. 300 km absurd."

Ans Van Genechten
Donated 10

"Succes Elsa 😘"

Anonymous
Donated 10

"Super! Succes!"

Jolijn Delissen
Donated 10

"Heel veel succes Roy! Top Actie! 💪🏻 Super dat je je zo inzet voor het KWF!"

Andrea De Pauw
Donated 10

"Veel succes Elsa😃"

Eric Konings Fotografie
Donated 10

"Veel succes Arjen"

Alies Hoitsma
Donated 10

Ronald Oostdijk
Donated 10

Hans Wassink
Donated 10

"Succes Peter. Een fantastisch doel!"

Betty Eenkhoorn
Donated 10

"Succes Patrick!! Alles voor dit goede doel🍀"

John Neuschwander
Donated 10

Yvonne Kind
Donated 10

"Ad , zet hem op , je kunt het"

Marloes Rijk
Donated 10

"Succes!"

Anonymous
Donated 10

Antoine Van Goethem
Donated 10

"Veel succes met deze aktie Eddie! Ik hoef je niet uit te leggen waarom ik een bijdrage wil sponsoren voor KWF"

Henk Vruggink
Donated 10

Lesley Van Raam
Donated 10

"Alvast veel succes met de challenge. Zet hem op!"

Anonymous
Donated 10

"Veel succes!"

Frans Voet
Donated 10

"Succes Roy, mooi initiatief, mooie en sportieve uitdaging."

Nelleke Westveer
Donated 10

"Succes Tom!"

Marlie Cuijpers
Donated 10

"Succes👍"

Yvonne
Donated 10

"Trots op jou x"

Myrthe Musters
Donated 10

Lisanne Rijk
Donated 10

Bennie De Smit
Donated 10

"Goed bezig zoals altijd."

Jacco Van Damme
Donated 10

"Wat goed Lenneke! Heel veel succes voor het goede doel!"

Marcel Adriaanse
Donated 10

Anonymous
Donated 10

Rene Goetheer
Donated 10

Esther De Koning
Donated 10

Nele Coppens
Donated 10

"Veel succes, Roy! Mooi initiatief. ;-)"

René Van Den Brand
Donated 10

"Succes Roy!"

Kimberley Cornel
Donated 10

Jan Wieman
Donated 10

"Premie voor Ad Polak! Hij heeft ballen."

Anonymous
Donated 10

Sam De Kam
Donated 10

"Mooi gebaar, succes!"

John & Imre
Donated 10

"Succes Arjen met je mooie uitdaging!"

Adri En Tony Schoolmeester
Donated 10

"Succes Peter !"

Rudy De Klerk
Donated 10

"Wederom goed bezig Eddie 💪🍀🚴🏼‍♂️"

Rob
Donated 10

"Doe je best allemaal 😁"

Jürgen Van Den Hout
Donated 10

Ryan Dekker
Donated 10

Petra En Leen Slingenberg-cools
Donated 10

"Succes neef Wim!"

Carla De Vries
Donated 10

"Hartverwarmend dat je gaat fietsen, voor Susan, Theo en zoveel anderen, om de strijd tegen kanker te winnen! Succes tijdens je eigen strijd, 1000 km in 100 dagen. Bedankt!"

John Hollander
Donated 10

Aad Soetekouw
Donated 10