Maak een actiepagina

Ik fiets mee tegen kanker

Fiets tegen kanker op jouw manier. Doe mee aan een evenement naar keuze en maak jouw eigen Fiets tegen kanker-actiepagina. Daarmee haal je heel eenvoudig geld op voor kankeronderzoek. Haal je 500 euro of meer op? Dan krijg je het unieke Fiets tegen kanker-shirt. Kies bijvoorbeeld een van onderstaande evenement of doe mee aan een ander fietsevenement. Fiets tegen kanker en voor het leven.

Kies zelf een evenement

Kies zelf een evenement 

Fiets je eigen tocht en bepaal de afstand die bij je past. Schrijf je in bij het door jou gekozen evenement en zamel geld in voor kankeronderzoek. Er is geen minimum sponsorbedrag: iedere euro telt. En haal je 500 euro op? Dan belonen wij jou met het unieke Fiets tegen kanker - shirt!

Maak een actiepagina

Giro d'Utrecht

20 mei 2023

Giro d'Utrecht

In 2010 deed de grote ronde onze stad Utrecht aan en sindsdien wordt jaarlijks de Giro d'Utrecht georganiseerd. In 2023 wordt er écht een Italiaans feestje waarbij muziek, eten en een gezellige sfeer centraal staan. Er zijn weer prachtige (uitgepijlde) routes uitgestippeld vrije toertochten (70, 100, 130, 160 km) en graveltocht (90 km). Dit evenement heeft al plaatgevonden. Je kunt nog tot een maand na het evenement om donaties vragen op je actiepagina.

Bekijk 

Vebego Limburgs Mooiste

3 juni 2023

Vebego Limburgs Mooiste

Wil jij ook Sportief genieten met een zachte G? Vebego Limburgs Mooiste is een recreatieve toertocht met maar liefst 8 verschillende race routes, 3 verschillende mtb routes en een heuse familietocht. Voor ieder wat wils en voor ieder zijn of haar eigen uitdaging! Fiets jij op 3 juni mee met 1 van de mooiste toertochten in Nederland. De deadline voor het gratis ticket is verlopen. Koop zelf je startbewijs bij Vebego Limburgs Mooiste. Je kunt nog tot een maand na het evenement om donaties vragen op je actiepagina.

Bekijk

Tour d'Utrecht

2 juli 2023

Tour d'Utrecht

In 2015 startte de Tour de France in Utrecht, heel Utrecht kleurde geel. Om ieder jaar even terug te gaan naar dit fantastische moment, wordt de toertocht: de Tour d'Utrecht georganiseerd. Op 2 juli wordt het een écht Frans feestje waarbij muziek, eten en een gezellige sfeer centraal staan. Er zijn weer prachtige (uitgepijlde) routes uitgestippeld (160, 130, 100, 70 km).

Maak een actiepagina

Ronde van de Westfriese Omringdijk

9 juli 2023

Ronde van de Westfriese Omringdijk

De beste manier om West-Friesland te ontdekken is over de ringvormige Omringdijk tussen het IJsselmeer en de Noordzee. Op zondag 9 juli 2023 vindt de 12e editie van de Ronde van de Westfriese Omringdijk plaats.

Maak een actiepagina

Vuelta a Utrecht

27 augustus 2023

Vuelta a Utrecht

Iets later dan gepland, startte de Vuelta dan ein-de-lijk in 2022 in Utrecht. Het mooiste wielerfeestje van het jaar! Op zondag 27 augustus wordt er een echt Spaans feestje van gemaakt! Maak je klaar voor prachtige routes (160, 130, 100 of 70 km), Spaanse catering en heel veel gezelligheid. Natuurlijk zenden we de Vuelta-etappe die dag ook live uit op een groot scherm, dus je hoeft niets van de Grote Ronde te missen!

Maak een actiepagina

Harbour Tour -

17 september 2023

Harbour Tour

Deze volledig verzorgde toertocht gaat over haventerreinen waar je normaal niet mag komen, laat staan fietsen! De unieke combinatie van haventerreinen en prachtige natuurgebieden zorgen voor mooie routes van 60,80, 100 en 145 km die je niet snel zal vergeten! 

Maak een actiepagina

Fietssport tegen kanker -

1 mei t/m 1 oktober 2023

Fietssport tegen kanker

Fiets tegen kanker en voor het leven. Geef samen met KWF en Fietssport extra betekenis aan jouw fietskilometers. Haal geld op voor kankeronderzoek en blijf in beweging met het ruime aanbod toertochten. 
Maak hier je actiepagina aan voor de Fietssport tegen kanker actie. Haal zoveel mogelijk geld op. Sta je in de top 5 op zaterdag 30 september 23.30 uur? Dan maakt KWF je blij met het winpakket! 

Maak een actiepagina