Fiets met ons mee

Kies een fietsevenement
___

Hier vind je een overzicht van alle fietsevenementen waar je in actie kunt komen voor Fiets tegen kanker. Wij regelen je startbewijs en jij gaat aan de slag om minimaal 500 euro aan sponsorgeld op te halen. Kies een evenement dat bij jou past!

Giro d'Utrecht

20 mei 2023

Giro d'Utrecht

In 2010 deed de grote ronde onze stad Utrecht aan en sindsdien wordt jaarlijks de Giro d'Utrecht georganiseerd. In 2023 wordt er écht een Italiaans feestje waarbij muziek, eten en een gezellige sfeer centraal staan. Er zijn weer prachtige (uitgepijlde) routes uitgestippeld vrije toertochten (70, 100, 130, 160 km) en graveltocht (90 km). Dit evenement heeft al plaatgevonden. Je kunt nog tot een maand na het evenement om donaties vragen op je actiepagina.

Bekijk

Vebego Limburgs Mooiste

3 juni 2023

Vebego Limburgs Mooiste

Wil jij ook Sportief genieten met een zachte G? Vebego Limburgs Mooiste is een recreatieve toertocht met maar liefst 8 verschillende race routes, 3 verschillende mtb routes en een heuse familietocht. Voor ieder wat wils en voor ieder zijn of haar eigen uitdaging! Fiets jij op 3 juni mee met 1 van de mooiste toertochten in Nederland. De deadline voor het gratis ticket is verlopen. Koop zelf je startbewijs bij Vebego Limburgs Mooiste. Je kunt nog tot een maand na het evenement om donaties vragen op je actiepagina.

Bekijk

Tour d'Utrecht

2 juli 2023

Tour d'Utrecht

In 2015 startte de Tour de France in Utrecht, heel Utrecht kleurde geel. Om ieder jaar even terug te gaan naar dit fantastische moment, wordt de toertocht: de Tour d'Utrecht georganiseerd. Op 2 juli wordt het een écht Frans feestje waarbij muziek, eten en een gezellige sfeer centraal staan. Er zijn weer prachtige (uitgepijlde) routes uitgestippeld (160, 130, 100, 70 km).

Schrijf je in

Ronde van de Westfriese Omringdijk

9 juli 2023

Ronde van de Westfriese Omringdijk

De beste manier om West-Friesland te ontdekken is over de ringvormige Omringdijk tussen het IJsselmeer en de Noordzee. Op zondag 9 juli 2023 vindt de 12e editie van de Ronde van de Westfriese Omringdijk plaats.

Schrijf je in

Vuelta a Utrecht

27 augustus 2023

Vuelta a Utrecht

Iets later dan gepland, startte de Vuelta dan ein-de-lijk in 2022 in Utrecht. Het mooiste wielerfeestje van het jaar! Op zondag 27 augustus wordt er een echt Spaans feestje van gemaakt! Maak je klaar voor prachtige routes (160, 130, 100 of 70 km), Spaanse catering en heel veel gezelligheid. Natuurlijk zenden we de Vuelta-etappe die dag ook live uit op een groot scherm, dus je hoeft niets van de Grote Ronde te missen!

Schrijf je in

Harbour Tour -

17 september 2023

Harbour Tour

Deze volledig verzorgde toertocht gaat over haventerreinen waar je normaal niet mag komen, laat staan fietsen! De unieke combinatie van haventerreinen en prachtige natuurgebieden zorgen voor mooie routes van 60, 80, 100 en 140 km die je niet snel zal vergeten! 

Schrijf je in