Hoe werkt het?

Fiets tegen kanker
___

Fiets tegen kanker waar en wanneer jij maar wilt. Schrijf je in via KWF en laat je sponsoren voor baanbrekend kankeronderzoek. Staat jou event er niet tussen? Kies dan voor 'Koop je eigen ticket'. Je krijgt direct een actiepagina waarmee je om donaties kunt vragen. Zet 'm op!

Fiets tegen Kanker KWF

Gratis startbewijs

KWF werkt samen met een boel mooie fietsevenementen. Kies jouw evenement en afstand. Schrijf je in via KWF en start direct met geld ophalen. Haal voor de deadline minimaal 500 euro aan sponsorgeld op en KWF beloont je met een gratis startbewijs.
  • Gratis startbewijs*
  • Gratis Fiets tegen kanker-shirt
  • Minimaal 500 euro ophalen aan sponsorgeld
  • Een eigen actiepagina
  • Mails met handige tips & trucs voor een succesvolle actie

*Zodra je het minimale sponsorbedrag binnen hebt ontvang je van KWF een mail met een kortingscode waarmee je jouw ticket koopt. Reeds gekochte tickets kunnen niet worden vergoed.

Fiets tegen Kanker KWF

Koop je eigen startbewijs

Koop zelf je startbewijs voor een fietstocht naar keuze en zamel met je persoonlijke actiepagina geld in voor kankeronderzoek. 

  • Zelf startbewijs regelen
  • Geen minimumbedrag aan sponsorgeld
  • Gratis Fiets tegen kanker-shirt als je 500 euro hebt opgehaald
  • Een eigen actiepagina
  • Mails met handige tips & trucs voor een succesvolle actie

Bij de door KWF geselecteerde events kun je ook als 'Do-it-selfer' meedoen. Ga naar evenementen, schrijf je in en kies voor 'ik regel mijn eigen ticket'. Jouw opbrengsten komen dan ten goede aan de doelbesteding van dat event!

Het verschil tussen ticket via KWF en zelf een ticket kopen:

 

Gratis startbewijs

Regel je eigen startbewijs

Startbewijs

Gratis via KWF

Koop jij zelf

Sponsorbedrag 

Minimaal 500 euro

Geen minimum

Fiets tegen kanker-shirt 

Ja

Bij 500 euro sponsorgeld 

Actiepagina 

Ja

Ja

STRAVA Community

Ja

Ja 

Een actie starten is makkelijker dan je denkt
___


Start je actie

Fiets tegen kanker waar en wanneer je maar wilt. Alleen of met een team van vrienden of collega's. Je kunt op twee manieren meedoen.
1) Schrijf je in bij een evenement via KWF. Haal voor de gestelde deadline minimaal 500 euro op en KWF beloont je met een gratis startbewijs én het Fiets tegen kanker-shirt. 2) Koop zelf een ticket. Maak een actiepagina en start met geld ophalen. En haal je 500 euro op? Dan krijg jij ook het unieke Fiets tegen kanker-shirt!


Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij in actie komt voor kankeronderzoek zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.


Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich mee brengt, om in kracht.