Hoe werkt het?

Fiets tegen kanker
___

Fiets tegen kanker en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Je kunt uit twee opties kiezen: KWF regelt je startbewijs òf je regelt zelf een startbewijs. Hieronder leggen we de verschillen kort uit. Kies de optie die bij jou past. We zien je graag op de fiets!

Gratis startbewijs

Fiets mee met het KWF-team. KWF regelt voor jou een startbewijs en een wielershirt,  helemaal gratis dus. Wat vragen we van jou? Een gezonde dosis sportiviteit én minimaal 500 euro aan sponsorgeld. Haal je onverhoopt geen 500 euro op? Dan kun je een startbewijs via de organisatie van het evenement kopen. Je bent er hoe dan ook bij!

  • Gratis startbewijs
  • Gratis Fiets tegen kanker-shirt
  • Minimaal 500 euro ophalen aan sponsorgeld
  • Een eigen actiepagina

Schrijf je in

Regel je eigen startbewijs

Je hoeft geen buitengewone prestatie neer te zetten om impact te kunnen maken. Kies het event waaraan je wilt deelnemen en regel zelf je startbewijs. Met jouw persoonlijke actiepagina zamel je geld in voor kankeronderzoek. Van KWF krijg je een wielershirt als je 500 euro aan sponsorgeld op haalt.

  • Zelf startbewijs regelen
  • Geen minimumbedrag aan sponsorgeld
  • Gratis Fiets tegen kanker-shirt als je 500 euro hebt opgehaald
  • Een eigen actiepagina

Maak een actiepagina

Een actie starten is makkelijker dan je denkt
___


Start je actie

Schrijf je via KWF én haal minimaal 500 euro op aan sponsorgeld. Wij belonen jou met een gratis startbewijs en het unieke Fiets tegen kanker-shirt. Na inschrijving heb je direct een eigen Fiets tegen kanker-actiepagina. Daarmee is fondsenwerven makkelijker dan je denkt! Haal je onverhoopt geen 500 euro op? Dan kun je zelf een startbewijs kopen. Je bent er hoe dan ook bij!


Deel je actie

Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij in actie komt voor kankeronderzoek zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt.


Vier je impact

Je streefbedrag behaald? Geweldig! Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag. Samen zetten we de onmacht die kanker met zich mee brengt, om in kracht.