Ren tegen kanker

tot

€48.530

Huidig bedrag

25

Deelnemers

KWF regelt mijn startbewijs

 Meer informatie

Ren mee met het KWF-team. Je krijgt je startnummer gratis van ons én we komen je aanmoedigen tijdens één van de door KWF geselecteerde evenementen. Wat vragen we van je? Een gezonde dosis sportiviteit. En dat je minimaal 500 euro ophaalt aan sponsorgeld. Kies hier de run die bij jou past.

Ik regel zelf mijn startbewijs

 Meer informatie

Je hoeft niet ver of een specifieke race te rennen om een belangrijke bijdrage te leveren aan kankeronderzoek. Kies een afstand die bij je past en ren mee bij een race naar keuze. Schrijf je zelf in bij het evenement en zamel met ons geld in voor kankeronderzoek. Je startnummer ontvang je van de evenementorganisatie.

Ren je eigen rondje

Maak een actiepagina

Kun je, om wat voor reden dan ook, niet aansluiten bij een groot hardloopevenement? Of staat jouw favoriete race hier niet genoemd? Geen punt! Plan je eigen rondje, maak een actiepagina en laat je sponsoren. Zo maak jij toch het verschil voor mensen die te maken hebben met kanker. 

KWF Support Socks

Samen met STOX Energy Socks zetten wij stappen tegen kanker. En voor het leven. Bij aankoop van een paar van deze high-tech compressiesokken gaat 50% van het aankoopbedrag naar baanbrekend kankeronderzoek.

Bestel de KWF Support Socks

Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker

Ren met ons mee

Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker
___

Door het in beweging brengen van vrijwilligers, actievoerders en talenten

maken we optimaal gebruik van de kracht van onze samenleving. Samen maken we het verschil voor een beter leven zonder én met kanker.Door het maken van sterke allianties en partners

creëren we draagvlak en versterken we onze positie in de samenleving.

Door campagne te voeren op het gebied van preventie, onderzoek en fondsenwerving

blijven alle betrokkenen zich bewust van de oorzaken en gevolgen van kanker.Door de focus te leggen op baanbrekend kankeronderzoek

streven we naar resultaten die écht het verschil maken.

  • Het begint bij jou

  • en je vrienden

  • die samen geld ophalen voor

  • minder kanker

  • meer genezing

  • en een betere kwaliteit van leven

  • Samen maken we het verschil