Veelgestelde vragen

Hoeveel bedraagt het inschrijfgeld?

Wij vragen geen inschrijfgeld. Je kunt op twee manieren in actie komen.

1) Schrijf je in en haal minimaal 500 euro op. Dan krijg je het startbewijs van KWF. Haal je minimaal 500 euro op? Dan ontvang je ook een uniek Wandel tegen kanker-shirt. 

2) Schrijf je in bij een evenement naar keuze en maak een Wandel tegen kanker-actiepagina aan. Er geldt dan geen minimumbedrag dat we aan je vragen. Haal je 500 euro of meer op? Dan ontvang je het Wandel tegen kanker-shirt!

Wanneer ontvangen we het dagprogramma en alle informatie over de dag zelf?

Doe je mee met één van de door ons geselecteerde evenementen? Dan wordt deze informatie maximaal 1,5 week van tevoren gemaild. Deelnemers ontvangen dan ook algemene informatie van de organisatie zelf. De informatie die wij je sturen, is leidend. 

Kan iemand anders voor mij lopen wanneer ik zelf onverwachts niet kan?

Ja, dat kan. Maar als het kort voor het event is, dan kan wellicht de naam niet meer veranderd worden op het startbewijs. Neem hierover contact op met Patricia via wandeltegenkanker@kwf.nl.

Kan ik mijn afstand ook nog wijzigen?

Dat kan tot zes weken voor het event, als er nog tickets beschikbaar zijn voor de gewenste afstand. In ieder geval voordat de startnummers worden geprint.

Ik heb me individueel ingeschreven maar hoor bij een team, kunnen jullie dit aanpassen?

Ja, dat kunnen we aanpassen. Stuur een mail naar Patricia via wandeltegenkanker@kwf.nl.

Vanaf hoeveel lopers mag je een team samenstellen? En is er ook een maximaal aantal deelnemers?

Vanaf twee personen. Er is geen maximaal aantal vastgesteld.

Hoe laat is de start van de diverse afstanden?

Deze informatie kun je vinden op de website van het event waar je aan meedoet. Deelnemers aan Wandel tegen kanker hebben meestal een bepaald tijdvak waarin ze starten. Wil je voor jouw wandeling weten hoe laat dit is? Stuur dan een mail naar wandeltegenkanker@kwf.nl.

Ik zie toch af van deelname. Kan ik mijn donaties terugkrijgen?

Nee, als je toch afziet van deelname nadat je je hebt aangemeld, worden de al ingezamelde gelden niet terugbetaald.

Wat is het minimale sponsorbedrag dat ik moet ophalen om te kunnen deelnemen?

Als je hebt gekozen voor inschrijving via KWF, vragen wij je minimaal 500 euro op te halen. Dan ontvang je van ons het startbewijs. Als je 500 euro of meer ophaalt, krijg je ook het unieke Wandel tegen kanker-shirt.

Heb je zelf een ticket geregeld, of loop je een zelf bedachte route? Dan geldt er geen minimum bedrag aan sponsorgeld. Als je 500 euro of meer ophaalt, krijg je het unieke Wandel tegen kanker-shirt.